Okuma Avenger

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 19 Sep 2007, 06:24

iti dau vesti proaste eu pe un avenger av20 sunt deja la al 4 (patru) -lea arc schimbat in cam 2-3 ani. Acum mulineta este la pensie asa cred ca nu o sa ii mai rup asa des arcul. In sezon puternic aveam cam un arc rupt la 3-4 luni. Conceptia e gresita sau ma rog cam slabuta.
ce aia imi place la okuma epix ca are sistemul de ridicare pick-up cu arc de compresie nu de elongatie.
the angler is catching xxx, not by the lure

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 19 Sep 2007, 10:06

deci daca aveti vreun reprezentant arrow,comandati un arc,ca ar trebui sa poata sa va faca comanda
eu am facut asa ceva la o alta mulineta okuma si am reusit
dar sincer cu avengeru n-am avut treaba si sper sa nu am cu toate ca trag cu succes de ea din 2002
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566

laeniko
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de laeniko » 19 Sep 2007, 16:05

mihaicdan scrie:Am gasit pozitia arcului!!! :D Eu incercam sa-l pun pe axul acela mic dar se pare ca sta asa suspendat, cu capetele bagate in doua gauri(una pe pikup si una in rotor). Ciudata pozitie dar am incercat cu arcul facut de mine si se pare ca merge numai ca cel facut de mine nu e bun. Trebuie facut dintr-un otel mai puternic.

Asta e arcul si asa vine numai ca bratul mai lung este indoit in partea opusa celui scurt:
Imagine

aici e rupt:
Imagine

Imagine

salut deci prietene eu am exact ce vrei u cred pe o mulineta jaxon care mi sa rupt, am sa pun o poza in galerie si daca crezi ca tie bun o sa facem cumva sa iti trimit 3 bucati, e facut din otel de persoana autorizata nu de mine,eu am primit 10 bucati pe un bidon de bere :D

Scrie răspuns