Okuma Alumina 20 versus Ryobi Ecusima 1000Vi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Okuma Alumina 20 versus Ryobi Ecusima 1000Vi
Care dintre ele este mai buna la pescuitul stiucii!Avantaje si dezavantaje!
Re: Okuma Alumina 20 versus Ryobi Ecusima 1000Vi
okuma alumina nu am si nici nu am avut deci nu pot sa spun nimic despre ea,insa ryobi ecusima am,sunt multumit de ea si am mai spus pe alt topic ca este una din mulinetele bune mai ales la raportul pret/calitate,dar nu crezi ca modelul 1000vi e cam mic?cipic scrie:Care dintre ele este mai buna la pescuitul stiucii!Avantaje si dezavantaje!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
parerea mea este ca nu poti sa analizezi o mulineta daca isi pierde din calitati in timp, daca ai capturi mari sau nu cu ea...pestele nu se aduce-n mulineta ci in bat! poti sa vezi cat te tine in timp, atunci cand recuperezi in sarcina cu ea ceva: un vobler reactiv, un jig mai greu, o oscilanta...sau sa pescuiesti in agaturi si locuri dificile frecvent...
Ryobi Ecusima este buna cum a zis si adi, in raport caliate/pret, Alumina este din noua generatie Okuma(bune)...e destul de greu de ales...oricare ar fi decizia ta iti recomand un minim 20 / 2000 pt. pescuitul stiucii!
Ryobi Ecusima este buna cum a zis si adi, in raport caliate/pret, Alumina este din noua generatie Okuma(bune)...e destul de greu de ales...oricare ar fi decizia ta iti recomand un minim 20 / 2000 pt. pescuitul stiucii!
eu am modelul 3000vi
acuma ce sa zic,nu am luat capturi mai mari de 2kg cu ea si este adevart ce zice ovidiu ,mulineta nu este tractor,trebuie lucrat cu batul f mult dar si mulineta e esentiala.
eu pescuiesc numai pe Olt si dau cu naluci reactive gen rotative grele si woblere,pescuiesc cu ea din vara si pana acuma nu mi-a facut nici o figura
e drept ca scoate un sunet mai aiurea cand e in sarcina,dar asa a facut de la inceput si m-am obisnuit.
acuma decizia este a ta.
acuma ce sa zic,nu am luat capturi mai mari de 2kg cu ea si este adevart ce zice ovidiu ,mulineta nu este tractor,trebuie lucrat cu batul f mult dar si mulineta e esentiala.
eu pescuiesc numai pe Olt si dau cu naluci reactive gen rotative grele si woblere,pescuiesc cu ea din vara si pana acuma nu mi-a facut nici o figura
e drept ca scoate un sunet mai aiurea cand e in sarcina,dar asa a facut de la inceput si m-am obisnuit.
acuma decizia este a ta.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.