Ochelarii polarizati....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- ravenheart
- veteran
sau ar fi mai buni asa ceva: http://www.xxx.ro/produse/193/3780/O ... L1093.html
?
?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
astia ii am eu http://xxx.shimano-eu.com/publish/cont ... asses.html
doar ca ai mei au lentilele mai mult spre maro , si vad cam tot ce misca in apa de la 20 - 30 m , depinzand de pozitia mea fata de apa
doar ca ai mei au lentilele mai mult spre maro , si vad cam tot ce misca in apa de la 20 - 30 m , depinzand de pozitia mea fata de apa
Parerea mea e sa mergi sa ii probezi, faorte adesea ochelarii nu vin bine, Intra lumina pe sus sau prin laterale din aceasta cauza, etc...
Referitor la Rapala aia sunt ok, eu am modelul similar cu solano de mai sus, adica cei care au o a doua mica lentila in lateral...vin foarte bine si polarizeaza bine...dezavantajul e ca cei fumurii inchid prea tare si cand ti-e lumea mai draga, adica seara cand papa pestele, sau daca pescuiesti in zone cu copaci si umbra, nu prea mai vezi nimic....
Pt situatii de genul asta merge mai bine o lentila galbena sau maro... in rest ziua e ok fumuriul...
Referitor la Rapala aia sunt ok, eu am modelul similar cu solano de mai sus, adica cei care au o a doua mica lentila in lateral...vin foarte bine si polarizeaza bine...dezavantajul e ca cei fumurii inchid prea tare si cand ti-e lumea mai draga, adica seara cand papa pestele, sau daca pescuiesti in zone cu copaci si umbra, nu prea mai vezi nimic....
Pt situatii de genul asta merge mai bine o lentila galbena sau maro... in rest ziua e ok fumuriul...
ce parere aveti de asta http://www.oakley.com/category/465 la pret sunt cam.... foarte piperati! ma intreb daca se merita, daca este vreo diferenta intre astia si o pereche la vreo 100 de lei. are cineva asa ceva sau cunosteti pe cineva care are? oare cum se comporta lentilele lor.... am inteles ca oakley produce ochelari polarizati si pt armata americana deci probabil stiu ei ce stiu.
"Cum vezi relatia dintre cetatean si stat?/ Ca concubinajul dintre cuur si caccat"
- ravenheart
- veteran
aici cred ca ai dreptate, dar eu am o problema cu lentilele maro, nu le prea suport din pacateparintele scrie:dezavantajul e ca cei fumurii inchid prea tare si cand ti-e lumea mai draga, adica seara cand papa pestele, sau daca pescuiesti in zone cu copaci si umbra, nu prea mai vezi nimic....
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
- veteran
Dap, tin suficient de bine...mie mi se pare totusi ca nu mai polarizeaza la fel de bine sau ma rog, ca nu polarizeaza suficient, dar nu stiu ce sa spun...oricum, per total si avand in vedere pretul si faptul ca vin bine pe cam orice tip de fizionomie, pt mine sunt alegerae optima...
Sunt si ochelari mai buni dar nu stiu cati as tavali, arunca, murdari, sterge aiurea ca pe astia... Ii port non stop de 3 ani si sunt cum i-am luat...
Sunt si ochelari mai buni dar nu stiu cati as tavali, arunca, murdari, sterge aiurea ca pe astia... Ii port non stop de 3 ani si sunt cum i-am luat...
-
- veteran
-
- veteran