Ochelarii polarizati....

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 06 Sep 2009, 22:29

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

R3app3r
junior
junior

Mesaj de R3app3r » 06 Sep 2009, 22:35

astia ii am eu http://xxx.shimano-eu.com/publish/cont ... asses.html
doar ca ai mei au lentilele mai mult spre maro , si vad cam tot ce misca in apa de la 20 - 30 m , depinzand de pozitia mea fata de apa

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 06 Sep 2009, 22:35

Parerea mea e sa mergi sa ii probezi, faorte adesea ochelarii nu vin bine, Intra lumina pe sus sau prin laterale din aceasta cauza, etc...
Referitor la Rapala aia sunt ok, eu am modelul similar cu solano de mai sus, adica cei care au o a doua mica lentila in lateral...vin foarte bine si polarizeaza bine...dezavantajul e ca cei fumurii inchid prea tare si cand ti-e lumea mai draga, adica seara cand papa pestele, sau daca pescuiesti in zone cu copaci si umbra, nu prea mai vezi nimic....
Pt situatii de genul asta merge mai bine o lentila galbena sau maro... in rest ziua e ok fumuriul...

weed43
junior
junior

Mesaj de weed43 » 07 Sep 2009, 10:58

ce parere aveti de asta http://www.oakley.com/category/465 la pret sunt cam.... foarte piperati! ma intreb daca se merita, daca este vreo diferenta intre astia si o pereche la vreo 100 de lei. are cineva asa ceva sau cunosteti pe cineva care are? oare cum se comporta lentilele lor.... am inteles ca oakley produce ochelari polarizati si pt armata americana deci probabil stiu ei ce stiu.
"Cum vezi relatia dintre cetatean si stat?/ Ca concubinajul dintre cuur si caccat"

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 07 Sep 2009, 14:09

parintele scrie:dezavantajul e ca cei fumurii inchid prea tare si cand ti-e lumea mai draga, adica seara cand papa pestele, sau daca pescuiesti in zone cu copaci si umbra, nu prea mai vezi nimic....
Pt situatii de genul asta merge mai bine o lentila galbena sau maro... in rest ziua e ok fumuriul...
aici cred ca ai dreptate, dar eu am o problema cu lentilele maro, nu le prea suport din pacate
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 07 Sep 2009, 16:54

Si eu :lol:Ziua port fumurii, seara ii dau jos si admir peisajul ....nepolarizat... Peisajul lovit de hepatita, de orice nuanta, ma irita...Mi-e sa nu musc din voblere de draci asa ca nu port ochelari...

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 07 Sep 2009, 18:42

eu am o pereche rapala sport si sunt ok
au zeci de trante la activ si inca tin
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 07 Sep 2009, 18:55

Dap, tin suficient de bine...mie mi se pare totusi ca nu mai polarizeaza la fel de bine sau ma rog, ca nu polarizeaza suficient, dar nu stiu ce sa spun...oricum, per total si avand in vedere pretul si faptul ca vin bine pe cam orice tip de fizionomie, pt mine sunt alegerae optima...
Sunt si ochelari mai buni dar nu stiu cati as tavali, arunca, murdari, sterge aiurea ca pe astia... Ii port non stop de 3 ani si sunt cum i-am luat...

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 07 Sep 2009, 18:58

astia de la rapala cica sunte de cauciuc
de cateva ori au sarit lentilele si le-am pus la loc si sunt ok
pretul e undeva in jur de 65 lei
au parca si pe magazinul de pe rapitori -total fishing

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 07 Sep 2009, 18:59

cu polarizarea nu pot sa ma pronunt ca am mai avut o pereche solano parca si erau cam la fel
poate ca sunt si un pic chior

Scrie răspuns