discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
PescarNebun
- senior

-
Mie imi place sa dau la stiuca cu Shimano BeastMaster 2,40m 5-20g. E o lanseta cu actiune moderata, moale pentru cei obisnuiti cu fast, elastica si rezistenta. Merge la tavaleala. Eu o folosesc pentru voblere. Din pacate nu prea o sa poti da cu plastice cu ea. Si mulineta, incearca un Shimano Alivio. E excelent pentru inceput. Ti-as recomanda textil si neaparat struna.
Nu uita ca echipamentul se alege in functie de naluca pe care vrei sa o folosesti.

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
-
kuin tauti
- veteran

PescarNebun scrie:Mie imi place sa dau la stiuca cu Shimano BeastMaster 2,40m 5-20g. E o lanseta cu actiune moderata, moale pentru cei obisnuiti cu fast, elastica si rezistenta. Merge la tavaleala. Eu o folosesc pentru voblere. Din pacate nu prea o sa poti da cu plastice cu ea. Si mulineta, incearca un Shimano Alivio. E excelent pentru inceput. Ti-as recomanda textil si neaparat struna.
Nu uita ca echipamentul se alege in functie de naluca pe care vrei sa o folosesti.

apoi .. nu pre imi da io sama di ci tu cu a ta bolundule " nu prea " poti da palsticii ...
iete... io am un Sirmaro Breast Master SDR di septe pasi pi cari scrie up to 30 gr si tolomaca dracu nu stie de gluma... zvirlii tat ! chiar si boblere de 45 gr si plumbi chiar si mai grai.

de jeliboane sa nu mai zic...
-
Tavi
- veteran

kuintautti scrie:
apoi .. nu pre imi da io sama di ci tu cu a ta bolundule " nu prea " poti da palsticii ...
iete... io am un Sirmaro
Breast Master SDR di septe pasi pi cari scrie up to 30 gr si tolomaca dracu nu stie de gluma... zvirlii tat ! chiar si boblere de 45 gr si plumbi chiar si mai grai.

de jeliboane sa nu mai zic...
Breast Master e o scula specializata pentru silicoane.
Parerea mea
Avizata - multumesc

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
adrignat
- veteran

adica...simti mai bine?

-
Chief
- veteran

-
Discutia pleaca din nou din alt punct cu lanseta asta. Pe unde vrei sa pescuiesti cu ea? Nu iti place din barca? Cum vine asta? Mai ales la stiuca... da ma rog...
Pescarii care mai merg pe incinte, alte tari cu stiuci mai suparate, una alta, Delta, pe Sacalaia, de mult nu mai pot vorbi de clasa ML si M la stiuca. Cu nalucile cam la fel. Sunt locuri unde tzacu' de 5 grame e chiar inutil. s.a.m.d.
Eu spun ca o clasa MH e cea mai potrivita, daca nu cumva preferi ceva mai puternic. Daca ne spui si de bani ne orientam si mai bine. Eu am avut pana anul trecut un Premier 6'6'' 1/2-1 oz MH si se comporta binisor. Acum am trecut la o clasa mai sus si nu mi se pare exagerat. Mulineta pe masura, ceva de 3000, fir 20lb in sus si da-i bataie.
-
grecu
- veteran

bibi ai pus premieru in cui sau il folosesti numa pt baby zalt ?

-
Chief
- veteran

-
L-am dat la schimb cu ala heavy 5/8-1,1/2

... Asa pleaca Sliderele si Zalturile de 14 cm ca din prastie

)
-
grecu
- veteran

am auzit ca la sacalaia ii obligatoriu sa porti "hockey helmet" cand esti tu pe balta . sunt povesti despre oameni loviti ca de trasnet de maimutele tale

-
Chief
- veteran

-
Asta intra la calomnie Grecule. De lovit n-am lovit pe nimeni da is bune anunturile cu respectarea ariei poligonului de teste, "do not cross" si faze dinalea... "caution" heavy firepower...

-
grecu
- veteran

io zic sa se faca o barca rosie pt tine sa stie oameni ca ai iesit afara . care este