O indrumare scule de clean ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

edy.tm
veteran
veteran

O indrumare scule de clean ?

Mesaj de edy.tm » 30 Aug 2010, 16:59

Salut

De catva timp, aproximativ 2 luni, am inceput si eu cu cleanul, si am si prins cativa... insa mi-am zis ca as vrea si eu o mulineta si un bat cat de cat mai bunicel.... Laudata Ecusima 1000. chiar azi am vazut-o la un magazin, m-am gandit ca ar fi o alegere buna.

Insa eu am sa dispun de aproximativ 300 lei(impreuna). mulineta m-am gandit la Ecusima. insa la lansete nu prea ma pricep. Pentru clean m-am gandit la un raport de 2-8 poate am sa dau si cu cate un minnow mai greut...

Am vazut Catana, s-a spus ca sunt destul de bune.... , apoi cineva mi-a zis ca in nici un caz catana.... deci nu prea stiu....
Lanseta as vrea de aproximativ 2.10 pana in 2.40 insa 2.40 nu prea imi place.

V-as ruga pe cei care stiti cate ceva despre clean, sa imi spune-ti cam ce lanseta sa imi iau . ca sa se incadreze in 300 lei, cu tot cu mulineta (ecusima)..

-Multumesc celor care ma vor indruma .

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 30 Aug 2010, 17:49

eu o am asta http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... -9365.html.
sunt multumit de ea, doar ca limita inferioare de 1 gr nu prea e reala. arunca cum trebuie de pe la 3 gr in sus.
in rest la cat o folosesc (destul de rar) mi-e suficienta

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 30 Aug 2010, 17:58

putin peste buget cred, dar merita toti banii!
http://www.totalfishing.ro/lanseta-ener ... -5718.html
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 30 Aug 2010, 17:58

destul de usoara, inele SIC. e buna, la pretul asta. insa i 1.80, si cred ca imi ajunge. Insa nu am sa ma arunc la prima, mai astept daca mai are cineva cate ceva de spus.

Iti multumesc pentru ajutor, chiar i faina lanseta. Oare e posibil s-o iau si din magazin. nu numai de pe net. ?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Aug 2010, 18:30

http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 30 Aug 2010, 18:47

Marius, scuze dar acuma am vazut post-ul tau. i faina lanseta insa cred ca are un pic cam lung cotorul, exact asa e a mea de acuma, si stiu cum e.

iti multumesc.
ULK scrie:http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... -9377.html

Asta merita cu siguranta.
Cred ca asta ar fi cea mai buna alegere,.... am sa ma duc s-o vad pe viu. :lol:

Ms de cele aratate. asta care mi-a aratat-o ULK pana acuma mi se pare cea mai faina. O are cineva. ? eu folosesc voblere de la 2 gr in sus. pana in 8 gr. cam asa. ar fi buna.

Multumesc.

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 30 Aug 2010, 18:54

daca ai magazin arrow in Timisoara o poti vedea la ei deoarece comercializeaza produse cormoran.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 30 Aug 2010, 18:59

Catalin M. scrie:daca ai magazin arrow in Timisoara o poti vedea la ei deoarece comercializeaza produse cormoran.
Da am arrow in oras, trag maine o fuga, poate gasesc si ecusima sa o mai pipai putin, , ms :bere:

PS: eu cand am fost si mi-am luat ultima lanseta si ultimul vobler de acolo, era un baiat dragut, care iti zicea care crede el ca i buna (lanseta) , care nu.. ce stia si el, se vedea ca nu vrea sa te pacaleasca... din astia sa tot avem in magazine...

Apropo... ceva i cam aiurea, eu unde am vazut ecusima era cam 145 lei. iar pe totalfishing, e 185 lei. (rotund) dar difera manerul, la totalfishiung arata ca e mai robust, iar unde am fost eu, manerul i mai fain, mai micut, MA REFER LA PARTEA DE CAUCIUC.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Aug 2010, 20:26

Batul nu il am, dar il are un prieten, tot cu buget limitat, ca si tine...Am aruncat cu el de cateva ori, la banii aia, te asigur ca nu gasesti ceva mai bun..
Atat doar ca dupa parerea mea un Ecusima 1000 e prea grea pentru el..dar e doar o parere. Asa sunt Ryobi-urile , putin mai grele...dar isi merita banii.
Manerul , de multe ori difera fata de ce este afisat online. Daca ai gasit intradevar la 145 lei..nu sta pe ganduri.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 30 Aug 2010, 21:08

ULK scrie:Batul nu il am, dar il are un prieten, tot cu buget limitat, ca si tine...Am aruncat cu el de cateva ori, la banii aia, te asigur ca nu gasesti ceva mai bun..
Atat doar ca dupa parerea mea un Ecusima 1000 e prea grea pentru el..dar e doar o parere. Asa sunt Ryobi-urile , putin mai grele...dar isi merita banii.
Manerul , de multe ori difera fata de ce este afisat online. Daca ai gasit intradevar la 145 lei..nu sta pe ganduri.
N-as sta pe ganduri .. daca as avea banii. insa trebuie sa fac niste Tratative cu taica-miu...., Insa oare un nexave ar fi mai indicat. e mai usor. 210 gr. parca. pe langa 265 cat are ecusima. Parca asa erau gramele la ele. nu-s sigur.

Insa din cate am citit, ecusima e mai buna cu putin ,decat nexave de la shimano. ... lucruri marunte.

Scrie răspuns