Aceiasi replica isteata am primit si cand am intrebat de clankin rap...ca prind pescari....si de la prima aruncare am luat salau...urmat de inca 25 de bucati in 3 zile plus cativa somotei cel mai mare pe la 4 kg plus cativa avati cel mai mare pe la 2kg......sa stii ca mai prind si peste nu numai pescari.sir.JONES scrie:Da sunt foarte bune de prins pescari.
Nu mai am nici macar 1 (unu) vobler facut de japs. Am avut cateva frumusele dar nu prindeau . Aruncau bombardau etc etc dar nu prindeau sau cel putin nu la fel de bine ca parlitele alea de salmo. Asa ca .......1/2 din pret si duse au fost. No regrets.
Salutari
Noutati Voblere Rapala in 2011 : Marimi / Culori
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Porcarii se fac peste tot si uneori pe bani multi. Insa nu poti trage concluzii generale cum ca toate voblerele japoneze sunt frumusele dar neprinzacioase. Poate ai fost tu neinspirat cand le-ai cumparat pe alea care te-au dezamagit...sir.JONES scrie:Da sunt foarte bune de prins pescari.
Nu mai am nici macar 1 (unu) vobler facut de japs. Am avut cateva frumusele dar nu prindeau . Aruncau bombardau etc etc dar nu prindeau sau cel putin nu la fel de bine ca parlitele alea de salmo. Asa ca .......1/2 din pret si duse au fost. No regrets.
Salutari

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- semlecangheorghe
- veteran
Da e adevarat fiind scump il menajezi si deci nu prea prinzi peste cu el. Atata tot ca patternurile voblerelor scumpe si japonezi (desi nu cred ca sunt voblere japoneze ieftine
) nu prea se potrivesc cu culoriile de pe aici exceptie face arhicunoscutul shad (da nici ala 100%).
In rest da aveti dreptate nu pot sa emit pareri obiective ci doar experiente personale. Pe mine m-au dezamagit fata de Rapala.
Daca ar fi sa aleg 1 singur vobler pe care sa il iau pe o insula (inconjurat de apa dulce nu sarata) si sa fiu sigur ca merge si la stiuca, avat, clean si alte alea as aleg CountDown de la Rapala - CD 5 sau 7 shad . Salutari.

In rest da aveti dreptate nu pot sa emit pareri obiective ci doar experiente personale. Pe mine m-au dezamagit fata de Rapala.
Daca ar fi sa aleg 1 singur vobler pe care sa il iau pe o insula (inconjurat de apa dulce nu sarata) si sa fiu sigur ca merge si la stiuca, avat, clean si alte alea as aleg CountDown de la Rapala - CD 5 sau 7 shad . Salutari.
the angler is catching xxx, not by the lure