Pai atunci poate e mai intelept sa nu mai faci primele lanseuri... sa treci direct la urmatoarele. Si ai scapat!adrian99 scrie:hai sa spun si eu ceva privind TR
...
de vazut n-am vazut rupte,dar cele care s-au rupt au facut-o din primele lanseuri(asta spuneau rodbuilderii).foarte rar dupa ani de folosinta
pentru mine este o lanseta de jig excelenta
Noutati 2014
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Re: Noutati 2014
corect
incearca tu si ne spui si noua

incearca tu si ne spui si noua
- George1985
- veteran

Peste tot se dau explicatii cu "chinezi"
Ce legatura are ca scoti un peste cu faptul ca un bat este casant?
Cu frana reglata corespunzator si cu zona libera...
Ce legatura are ca scoti un peste cu faptul ca un bat este casant?
Cu frana reglata corespunzator si cu zona libera...
eu zic ca il bate la *** celalt bat al tau, de departe si de alea nu am auzit niciodata ceva de rautyrael scrie:Tavistan, Este adevarat ca TR este foarte subtire, saptamana trecuta am vazut acest bat rupt din spigot in lansare cu jig de 3,5 grame. Eu am tot TR, e adevarat, e subtire, e casant, dar pot spune ca e f bun de jigging ca senzitivitate.... asta pana se rupe![]()
..... rog steregerea acestui mesaj, dublu post!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
cristian.ene
- veteran

Daiwa Gen Black DS s-a rupta azi la inelul 2 de la top. Blank subtire deci vulnerabil.
Cum s-a rezolvat cu garantia ?
Cum s-a rezolvat cu garantia ?
Mda, se pare ca sunt prea sensibile.
La mine a fost ok cu garantia, am trimis-o inapoi exact cum era rupta (ramasese o parte din matisaj in partea de jos, respectiv pe bucata de varf, se vedea clar ca ruptura era la baza inelului care a fost pilit foarte ascutit). Dupa cateva saptamani m-au anuntat ca in urma analizei au stabilit ca e defect de fabricatie si se poate inlocui, am cerut inlocuirea cu alt bat si am luat un g1218 + diferenta.
La mine a fost ok cu garantia, am trimis-o inapoi exact cum era rupta (ramasese o parte din matisaj in partea de jos, respectiv pe bucata de varf, se vedea clar ca ruptura era la baza inelului care a fost pilit foarte ascutit). Dupa cateva saptamani m-au anuntat ca in urma analizei au stabilit ca e defect de fabricatie si se poate inlocui, am cerut inlocuirea cu alt bat si am luat un g1218 + diferenta.
adiwolf scrie:eu zic ca il bate la *** celalt bat al tau, de departe si de alea nu am auzit niciodata ceva de rautyrael scrie:Tavistan, Este adevarat ca TR este foarte subtire, saptamana trecuta am vazut acest bat rupt din spigot in lansare cu jig de 3,5 grame. Eu am tot TR, e adevarat, e subtire, e casant, dar pot spune ca e f bun de jigging ca senzitivitate.... asta pana se rupe![]()
..... rog steregerea acestui mesaj, dublu post!
despre ce bat e vorba?tyrael scrie:E adevarat dar... e doar de barca. In rest e clar peste
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
cristian.ene
- veteran

Cei de la Arw stiu de problema cu acest model si vor schimba varful pe garantie, atiutudinea a fost corecta. Daiwa a inteles problema si trimite un varf de rezerva. Urmeaza o noua incercare cu varful nou sper fara probleme.