noutate - Fishfinder Humminbird Matrix 47

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

roadmaster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de roadmaster » 09 Ian 2005, 13:26

chestia cu vazutul pestilor pe sonar ramine o mare dilema, in opinia mea!
am un matrix 35 quadrabeam,generatia anterioara 2003 .ideea principala la un sonar e sa-l folosesti la detectarea structurilor,eventual a termoclimei maxim.e perfect ptr asta,cel putin la banii lui.ptr un gps in plus te scoti si cu viteza in timp real si cu locu marcat pe harta.cind am incercat sa pescuiesc dupa indicatiile lui,cum ca ar fi peste mi-am luat o mare teapa :shock: !n-a pus unu botu! sa urlu si nu alta.asta nu o data.m-am convins ca nu-i necesar sa manince daca apare pe sonar! in schimb cind ti-ai gasit o structura si te ajuta si cel de sus....e o placere :D
una peste alta merita un sonar la casa omului!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Ian 2005, 22:06

pai da am mai discutat partea asta cu utilitatea sonarului si cu faptul ca nu trebuie sa urmaresti pestii....

eu m-am lamurit ca modelele standard au mari probleme in a -ti arata pestii care sunt pe fund, asta dupa ce m-am conversat o gramada pe e-mail cu un inginer de la Humminbird
daca o sa am ceva timp o sa scriu un articol despre sonare..., mai pentru incepatori asa dar si cu ceva lucruri mai speciale zic io...

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 10 Ian 2005, 11:03

din cate stiu sonarul foloseste infrasunetele nu ?
Infrasound, very-low-frequency sound around 16 Hertz
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 03 Feb 2005, 18:37

salut! dane cand scrii articolul despre sonar ,pentru toate varstele si stilurile de pescuit.il astept cu nerabdare.am avut confirmarea supozitiei mele referitoare la detectia nu a pestelui in sine ci a vezicii inotatoare(sursa REX HUNT).sonarului Matrix ii lipseste o legatura satelit pentru stocarea datelor intr-o baza,atunci sa vezi discutii pe forum.la nevoie poti sa tarai si laptop-ul dupa tine,care prag? ce groapa?dai GPS+ poza sonar si ai facut omul fericit,nu umbla de nebun prin ceata.
walleye

Scrie răspuns