Noul Fenwick HMG
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Noul Fenwick HMG
Am intrat pe site-ul Cabela`s si intamplator am tastat pe lansetele Fenwick HMG care le stiu, si le apreciez calitatea blank-ului si a desig-nului, manerului, dar inele ........erau dezagreabile cel putin.
Iata ce am aflat de cateva zeci de minute.......
The original that all others merely imitate. The HMG has all the durability and strength of a fiberglass rod - without the fiberglass. Its secret lies in Carbon Veil technology. This innovative construction technique employs multidirectional random graphite fiber material that's been layered to improve crush strength. Fuji® graphite reel seats. Fuji Hardloy® guides with Concept guide spacing.
Fenwick HMG Graphite® Spinning Rods
Item:IG-117020
$99.95 - $109.95
Please use the chart below to find your product and add it to cart
SOME RESTRICTIONS MAY APPLY
Noile(blank-ul e acelasi si contrar reclamei are scrim de fibra de sticla) HMG au inele Hardloy Concept .........adica Fenwick a recunoscut ca a dat-o in bara cu sarmele lor SS Cromium si Titanium. Si-au scos ceva bani pe inele de 5 $ setul si acum pot sa vanda cinstit.
Ar trebui sa-si ceara scuze public pentru pacaleala. La Netcraft un set de inele SS Cromium(10 inele+3 top-uri!!!!) costa in 2005 numai 6 $ iar HArdloy costa cam 14 -15 $ in USA.
Voi ce ziceti de noua modificare ?
Iata ce am aflat de cateva zeci de minute.......
The original that all others merely imitate. The HMG has all the durability and strength of a fiberglass rod - without the fiberglass. Its secret lies in Carbon Veil technology. This innovative construction technique employs multidirectional random graphite fiber material that's been layered to improve crush strength. Fuji® graphite reel seats. Fuji Hardloy® guides with Concept guide spacing.
Fenwick HMG Graphite® Spinning Rods
Item:IG-117020
$99.95 - $109.95
Please use the chart below to find your product and add it to cart
SOME RESTRICTIONS MAY APPLY
Noile(blank-ul e acelasi si contrar reclamei are scrim de fibra de sticla) HMG au inele Hardloy Concept .........adica Fenwick a recunoscut ca a dat-o in bara cu sarmele lor SS Cromium si Titanium. Si-au scos ceva bani pe inele de 5 $ setul si acum pot sa vanda cinstit.
Ar trebui sa-si ceara scuze public pentru pacaleala. La Netcraft un set de inele SS Cromium(10 inele+3 top-uri!!!!) costa in 2005 numai 6 $ iar HArdloy costa cam 14 -15 $ in USA.
Voi ce ziceti de noua modificare ?
-
- veteran
cum mai stam?
cristi,
am venit in tara si ma intrebam ce mai face lanseta mea...
astept un tel pe joi, maxim vineri? ca soarele asta cere prezenta pe balta....
dani tatar
am venit in tara si ma intrebam ce mai face lanseta mea...
astept un tel pe joi, maxim vineri? ca soarele asta cere prezenta pe balta....
dani tatar
get a job and xxx more -- www.ejobs.ro
-
- veteran
Inele si inele
Gabor
sigur nu e greseala, au inele Hardloy.......greseala e ca au pus ei inele de tagla indoite odar la o margine. Am sa fac cateva poze cu un set carel-ma dat jos de pe un Fenwick Welleye Class - medium Light. Firul care vine catre mulineta se intalneste cu o frumoasa buza metalica......iar la lansare zgomotul e foarrrte placut. Cu un HMG de la Andrei Ovidiu am facut 15 lansari si l-am dus la masina. Era insuportabil.
sigur nu e greseala, au inele Hardloy.......greseala e ca au pus ei inele de tagla indoite odar la o margine. Am sa fac cateva poze cu un set carel-ma dat jos de pe un Fenwick Welleye Class - medium Light. Firul care vine catre mulineta se intalneste cu o frumoasa buza metalica......iar la lansare zgomotul e foarrrte placut. Cu un HMG de la Andrei Ovidiu am facut 15 lansari si l-am dus la masina. Era insuportabil.
-
- veteran
Nu e nici o gresala!gabor scrie:de ss304 e vorba? unii le pun in loc de alconite.
poate e o gresala pe cabelas.
Am avut un Fenwick HMG (varianta noua) si inelele erau Fuji Hardloy spre deosebire de modelul vechi care erau SS304.
Din moment ce au schimbat inelele SS304 cu unele net superioare (Fuji Hardloy) si pretul final al lansetei a ramas acelasi o putem lua ca o recunoastere a greselii facute!
Intr-adevar mandrina Fuji de pe HMG este excelenta!gabor scrie: ps. super mandrinele ... fuji.
Cu cei de la Cabela's am patit o chestie foarte interesanta:
Pana la un moment dat la prezentarea lansetei Fenwick HMG era imaginea veche in care se specifica faptul ca are inele SS304 iar in textul de prezentare se spunea ca are Fuji Hardloy. Am intrat pe chat cu ei si i-am intrebat ce inele are lanseta Fenwick HMG fara sa le spun cum era prezentata la ei pe site.
Initial au spus ca are inele SS304. Le-am zis sa se uite pe site la lanseta respectiva si sa imi spuna cu care varianta de inele este echipata pentru ca in text scrie o varianta si in imagine alta.
Al doilea raspuns a fost: Fuji Hardloy.
Am mai intrebat daca e sigur ca sunt Hardloy si imi raspunde:
"Let me double check!"
Astept un pic si imi spune ca are SS304.

Deci si la ei se mai greseste... si e normal la cate produse au

Si ca sa nu mai fie nici o confuzie noul Fenwick HMG are mandrina Fuji si inele Fuji Hardloy!
sa inteleg ca cei de la cabelas au zis ca-s ss304, hardloy si la sfarsit ss304 si totusi sunt hardloy?
super. cred ca mai fac si alte greseli.
(de ex: 2 lansete de 2m, ambele dintr-o bucata, ambele daiwa - T&L vs TDS; pentru una cer taxa suplimentara pentru cealalta nu; nu ca ar fi mare diferenta pentru cumparator, dar pentru ei poate ca se aduna)
credeam ca mandrina de pe hmg e fenwick nu fuji.
super. cred ca mai fac si alte greseli.
(de ex: 2 lansete de 2m, ambele dintr-o bucata, ambele daiwa - T&L vs TDS; pentru una cer taxa suplimentara pentru cealalta nu; nu ca ar fi mare diferenta pentru cumparator, dar pentru ei poate ca se aduna)
credeam ca mandrina de pe hmg e fenwick nu fuji.