Nou fir tresat Fireline
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nou fir tresat Fireline
Vad ca a aparut un nou fir tresat Fireline. "Fireline XDS" (extra durable&smooth)
Incerc sa pun minuta pe el cit mai repede si o sa va tin la curent despre calitatile si defectele acestui fir.
Incerc sa pun minuta pe el cit mai repede si o sa va tin la curent despre calitatile si defectele acestui fir.
- Mugurstefan
- veteran
Re: Nou fir tresat Fireline
Tudor,tudor scrie:Vad ca a aparut un nou fir tresat Fireline. "Fireline XDS" (extra durable&smooth)
Eu am trimis in Bucuresti cateva role de 8lb. FIRELINE XDS.Nu am pescuit cu el deoarece eu pescuiesc cu fir mai subtire si nici nu se gaseste aici in magazin de 8lb.,l-am luat de la magazinul de reprezentanta al lui BERKLEY si mi s-a spus ca a fost facut pt. Europa.
Eugen ,de pe acest forum ,l-a probat si mi-a spus ca e mai bun FIRELINE normal,dar repet eu nu l-am testat.
Fire intinse de niste somni mari demni de pozat iti doresc!!!!
Jean Scurtu
Vai, vai, imi descoperiti subiectul cu mai mult de un an mai tirziu.
De atunci am mai scris de acest fir in alte topice. Mie firul imi place pentru ca e mai rezistent la abraziune decit Fireline traditional. Ca e rigid pentru mine nu conteaza caci il utilizez cu naluci XXL. Deci continui sa pescuiesc cu acest textil.
Tudor
De atunci am mai scris de acest fir in alte topice. Mie firul imi place pentru ca e mai rezistent la abraziune decit Fireline traditional. Ca e rigid pentru mine nu conteaza caci il utilizez cu naluci XXL. Deci continui sa pescuiesc cu acest textil.
Tudor
@tudor
poate tie ti se pare inutil ca noi ne stresam cu fineturi. am vazut poperele cu care a prins dan clenii.
daca ai da aici cu asa ceva n-ai avea absolut nici o sansa, sunt mult prea putini iar cei mari sunt mai suspiciosi decat toti. uneori se sperie si de o musca pusa fin pe apa doar pentru ca firul e mai gros de .16
poate tie ti se pare inutil ca noi ne stresam cu fineturi. am vazut poperele cu care a prins dan clenii.
daca ai da aici cu asa ceva n-ai avea absolut nici o sansa, sunt mult prea putini iar cei mari sunt mai suspiciosi decat toti. uneori se sperie si de o musca pusa fin pe apa doar pentru ca firul e mai gros de .16