Nou fir tresat Fireline

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
tudor
Moderator
Moderator

Nou fir tresat Fireline

Mesaj de tudor » 27 Aug 2004, 10:42

Vad ca a aparut un nou fir tresat Fireline. "Fireline XDS" (extra durable&smooth)
Incerc sa pun minuta pe el cit mai repede si o sa va tin la curent despre calitatile si defectele acestui fir.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 28 Aug 2005, 11:17

in concluzie? :-)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Jean Scurtu

Re: Nou fir tresat Fireline

Mesaj de Jean Scurtu » 28 Aug 2005, 16:33

tudor scrie:Vad ca a aparut un nou fir tresat Fireline. "Fireline XDS" (extra durable&smooth)
Incerc sa pun minuta pe el cit mai repede si o sa va tin la curent despre calitatile si defectele acestui fir.
Tudor,

Eu am trimis in Bucuresti cateva role de 8lb. FIRELINE XDS.Nu am pescuit cu el deoarece eu pescuiesc cu fir mai subtire si nici nu se gaseste aici in magazin de 8lb.,l-am luat de la magazinul de reprezentanta al lui BERKLEY si mi s-a spus ca a fost facut pt. Europa.

Eugen ,de pe acest forum ,l-a probat si mi-a spus ca e mai bun FIRELINE normal,dar repet eu nu l-am testat.

Fire intinse de niste somni mari demni de pozat iti doresc!!!!

Jean Scurtu

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 28 Aug 2005, 19:08

mult mai rezistent la abraziune, am prins si ceva stiuci cu el fara struna, ceea ce n-ar fi fost posibil cu celelalt. la nod se comporta la fel.

dar e mai rigid decat cel vechi si mie asta nu-mi place. l-am tinut o vreme si cum tot rigid a ramas, bye bye.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 28 Aug 2005, 22:49

Vai, vai, imi descoperiti subiectul cu mai mult de un an mai tirziu.

De atunci am mai scris de acest fir in alte topice. Mie firul imi place pentru ca e mai rezistent la abraziune decit Fireline traditional. Ca e rigid pentru mine nu conteaza caci il utilizez cu naluci XXL. Deci continui sa pescuiesc cu acest textil.

Tudor

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Aug 2005, 22:52

tudor scrie:Vai, vai, imi descoperiti subiectul cu mai mult de un an mai tirziu.

...
mai bine zis exact dupa 1 an si 1 zi :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 28 Aug 2005, 23:23

:)

deci se poate sa te informezi despre un subiect si pe cont propriu.
bun asa!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 28 Aug 2005, 23:30

@tudor

poate tie ti se pare inutil ca noi ne stresam cu fineturi. am vazut poperele cu care a prins dan clenii.

daca ai da aici cu asa ceva n-ai avea absolut nici o sansa, sunt mult prea putini iar cei mari sunt mai suspiciosi decat toti. uneori se sperie si de o musca pusa fin pe apa doar pentru ca firul e mai gros de .16

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 29 Aug 2005, 00:30

Tudor,

Imi cer scuze,nu am fost atent la data postarii facute de tine care intradevar e veche de peste un an.Mea culpa!!!

Ma bucur ca iti place si ca te-a ajutat sa prinzi multi "mustaciosi"!!!

Numai bine,

Jean Scurtu

Scrie răspuns