Sunt serios interesat să-mi construiesc o lanseta pe un blanc mag basa, 3/4 oz specific şi sunt curios unde şi cum se justifică raportul de preţ la cele 2 blankuri în afară de brand.
Am găsit la ele butt şi tip aprox egale, o avea nfc o acţiune tipică reală mb mai pronunţata?
Ce pierd că îmi fac mhx sau ce castig că îmi fac nfc?
Aici poate intră în discuţie şi blanku corespunzator de la gloomis.
Care ar fi varianta mb de la lamiglas, am avut xp şi era prea înţepat, mai puţin flexibil decât un mb,
Multumesc anticipat
nfc mb 705 1/im vs mhx mb843
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
nfc mb 705 1/im vs mhx mb843
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"
Re: nfc mb 705 1/im vs mhx mb843
Domnul coleg de forum, iti reamintesc ca te asteapta la curier un colet continand mulineta Stella, pentru care m-ai rugat sa pun obrazul ca vanzatorul sa ti-o rezerve !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
MHX MB843-2 (blankul normal nu HM si din 2 bucati) am eu.
Eu in pescuit eu il simt ca pe un par, la propriu.
Dar asa cum e, si-a facut onorabil treaba pentru care l-am cumparat.
Eu in pescuit eu il simt ca pe un par, la propriu.
Dar asa cum e, si-a facut onorabil treaba pentru care l-am cumparat.
-
- veteran
Bogdan,
variantele MHX standar sunt grosiere doar cele HM se apropie de originalale dupa care sunt copiate.
Blankul NFC 705-1 IM este unul din cele mai reusite blankuri din seria MB, actiuena este tipica Mag basssvarf permisiv fara sa fie prea fin si actiune fast progresiva spre miloc in driluri seriose poate fi folosit si cu jiguri dar si in pescuit la stiuca cu spinnerbaituri sau plastice.
Modelul NFC 705-1 HM este total diferit mai fin pe varf si mult mai rapid si puternic pe mijloc.
Sau peferabil oricand Phenix M1 v.s MHX
variantele MHX standar sunt grosiere doar cele HM se apropie de originalale dupa care sunt copiate.
Blankul NFC 705-1 IM este unul din cele mai reusite blankuri din seria MB, actiuena este tipica Mag basssvarf permisiv fara sa fie prea fin si actiune fast progresiva spre miloc in driluri seriose poate fi folosit si cu jiguri dar si in pescuit la stiuca cu spinnerbaituri sau plastice.
Modelul NFC 705-1 HM este total diferit mai fin pe varf si mult mai rapid si puternic pe mijloc.
Sau peferabil oricand Phenix M1 v.s MHX
de acord !cristian.ene scrie: Sau peferabil oricand Phenix M1 v.s MHX

mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua