Naluci Weedless

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
onesti
veteran
veteran

Naluci Weedless

Mesaj de onesti » 29 Aug 2007, 17:47

In urma comentariilor de pe poza lui Superbaloane cu Javallon-ul m-am gandit sa deschid un topic separat cu ce naluci weedless (anti agatzaturi) foloseste fiecare. Indiferent ca sunt proiectate special pt conditzii de pescuit cu multa buruiana sau ca sunt modificate de noi.

Incep eu:

-spinnerbait-uri -rata agatzaturilor mai mica in conditzii de ierburi nu foarte dense

-silicoane montate pe carlige offset cu varful "ingropat"

-tubes riguitzi weedless

-oscilante cu ancora inlocuita de un carlig offset si silicon

-salad spoon - cred ca e cea mai eficienta in conditzii de invazii masive de ierburi
http://www.quebecpeche.com/index.php?op ... 3&Itemid=4

-linguri speciale gen Heddon Moss Boss http://www.lurenet.com/productdetail.aspx?id=5909

-unele broaste floating cu carlig dublu orientat in sus

Sper sa-mi amintesc si altele.

E randul vostru...

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 29 Aug 2007, 21:25

Am prins stiuca si biban cu Rapala Minnow Spoon -diverse gramaje si culori- - , dar cea mai draga oscilanta este Abu Garcia Favorite -12gr- pe care cu greu o mai gasesc ; ultimele doua le-am luat din Ungaria in martie de la Fehova ;
La capitolul inovatii .., am incercat si am si prins , mai rar ce-i drept, la o combinatie ciudata dintr-o rotativa Mepps comet nr. 5 careia i-am detasat ancora si am montat cirlig off-set 5/0 Owner cu un vieme gigant Relax atasat ; inconvenientul major e ca se ridica ametitor in recuperare si daca nu ai atac in ochiul ala de vegetatie , tragi o tona de vegetatie si spurci locul...
Dar mai incercam si alte nebunii...
Din viata scapa cine poate.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 29 Aug 2007, 21:31

nam gasit abu garcia favorite pe net :roll: :cry: sa vaz si io cum arata:)

Franko
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Franko » 29 Aug 2007, 22:00

Parerea mea ca rata ratarilor este mai mare la nalucile care folosesc sisteme antibradis asa ca nu folosesc aceste sisteme. La shaduri scot varful carligului afara chiar daca numai pana la spin.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 23 Sep 2007, 11:55

Va rog daca stii de unde pot procura Rapala Minnow Weedless as fi tare recunoscator!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 05 Oct 2007, 14:24

pikeman scrie:nam gasit abu garcia favorite pe net :roll: :cry: sa vaz si io cum arata:)
las ca fac eu o poza si-ti arat, am una luata din Suedia (intr-un set cu "pike and salmon's favourites" :)

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 25 Oct 2007, 22:45

www.cabelas.com
Apoi faceti un search "weedless"

Am incercat viermele ala de 2.99 - e super misto, dar nu foarte rezistent. A fost singurul care a mers in bradet FOARTE dens

Mazuo weedless treebles sunt shi ele excelente, cumperi un set shi le atasezi la nalucile existente.

Scrie răspuns