Naluci topwater
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Naluci topwater
Cel mai la indemina imi sint de cumparat: Rapala SubWalk, Lucky Craft Sammy si YoZuri Banana.Cu care ati obtinut rezultate,sau cunoasteti despre ele?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Jedi , chiar nu ai altceva la indemina , un Hedon de ex.
. Inca ceva , in eventualitatea in care va puneti doi-trei si luati cite ceva din Japan , diferenta intre Sammy si Z-Claw de la Zenith face toti banii
,in favoarea lui Z-Claw .
Razvan , cind ti-ai luat subwalk-urile !? ( ai luat ceva cu flashminow-urile alea sau tot virgine is
? )
Fir Intins!!!

Razvan , cind ti-ai luat subwalk-urile !? ( ai luat ceva cu flashminow-urile alea sau tot virgine is

Fir Intins!!!
Razvan , nu stiu de ce eram eu cuplat pe ideea ca ai Flashminnow , sorry
.
Despre sub-walk mi-am spus parerea de anu trecut , dezamagire totala
( si eu tot doua bucati , daca te consoleaza
).
Jedi , habar nu am de Carol ala , presupun ca nu are rost sa vorbesc din serch-uri de pe google , doar ca sa dea bine
. Z-claw nu ma mira ca au trecut
.
Anu trecut cei mai multi i-am luat cu Super Spook de 12,5 cm( asta daca scadem Blues Code-u care inoata normal vreo doua palme sub suprafata , si Z-Claw care l-am luat mai tirziu) . Cu Sammy aproximativ similar de marime am prins mai putin e jumate .
Cu Jr nu am prea dat , batu nu era pentru el , si in loc sa-mi iau inca un bat am preferat sa-l dau cadou . Cu un bat mai pe gustu lui ar merge .
Nu vreau sa zic ca Sammy ii rau , ii peste unele naluci top-water , insa nu-l vad mai bun ca Super Spook de la Hedon .
Numai salt-water .
Fir Intins!!!

Despre sub-walk mi-am spus parerea de anu trecut , dezamagire totala

Jedi , habar nu am de Carol ala , presupun ca nu are rost sa vorbesc din serch-uri de pe google , doar ca sa dea bine

Anu trecut cei mai multi i-am luat cu Super Spook de 12,5 cm( asta daca scadem Blues Code-u care inoata normal vreo doua palme sub suprafata , si Z-Claw care l-am luat mai tirziu) . Cu Sammy aproximativ similar de marime am prins mai putin e jumate .
Cu Jr nu am prea dat , batu nu era pentru el , si in loc sa-mi iau inca un bat am preferat sa-l dau cadou . Cu un bat mai pe gustu lui ar merge .
Nu vreau sa zic ca Sammy ii rau , ii peste unele naluci top-water , insa nu-l vad mai bun ca Super Spook de la Hedon .
Numai salt-water .
Fir Intins!!!
- hunting_fish
- veteran
Jedi
Cik YO-ZURI Banana a dat neste rezultate satisfacatoare la avat, dar cam rar. In rest nu prea stiu de ele sa fie foarte prinzatoare pe la noi.
Rapala Skitter Walk mi-a dat rezultate bunicele seara - culoarea SFC.
Dar oricum, la apele unde pescuiesti tu in Canada, nu ar trebui sa ne intrebi pe noi cei din Romania. Saiu vii la Timi ? Sa ma suni!

Cik YO-ZURI Banana a dat neste rezultate satisfacatoare la avat, dar cam rar. In rest nu prea stiu de ele sa fie foarte prinzatoare pe la noi.
Rapala Skitter Walk mi-a dat rezultate bunicele seara - culoarea SFC.
Dar oricum, la apele unde pescuiesti tu in Canada, nu ar trebui sa ne intrebi pe noi cei din Romania. Saiu vii la Timi ? Sa ma suni!

Apele din Canada mi-au oferit mult mai mici satisfactii decit Bega si Timisul.Anul trecut am pescuit in diferite locuri atit de atragatoare ,incit puteam sa jur ca momelile mele vor fi atacate imediat si imi faceam griji in privinta echipamentului meu.Si nimic.Chiar 7-8 partide fara nici o muscatura la o gama foarte variata de naluci.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.