Naluci topwater

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Jedi
veteran
veteran

Naluci topwater

Mesaj de Jedi » 01 Iun 2008, 06:53

Cel mai la indemina imi sint de cumparat: Rapala SubWalk, Lucky Craft Sammy si YoZuri Banana.Cu care ati obtinut rezultate,sau cunoasteti despre ele?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 01 Iun 2008, 08:36

Sammi le bate pe celelalte fluierand. :wink:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Iun 2008, 08:41

Am eu doua Rapala SubWalk. Modul in care evolueaza a fost o mare dezamagire pentru mine. Daca as fi vazut unul la apa inainte, nu le-as fi cumparat.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 01 Iun 2008, 11:56

Jedi , chiar nu ai altceva la indemina , un Hedon de ex. :wink: . Inca ceva , in eventualitatea in care va puneti doi-trei si luati cite ceva din Japan , diferenta intre Sammy si Z-Claw de la Zenith face toti banii :wink: ,in favoarea lui Z-Claw .

Razvan , cind ti-ai luat subwalk-urile !? ( ai luat ceva cu flashminow-urile alea sau tot virgine is :) ? )

Fir Intins!!!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Iun 2008, 14:21

Rapalele le-am luat de vreo doua luni.

De la Lucky nu am decat Pointer. Cele postate in galerie erau de 78 SP si 78 DD, American Shad. Am lovit cu ele o gramada de avati, pana-n 3,5 kg.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 01 Iun 2008, 18:09

SF : Zara Spook de la Heddon e mai eficace ca celelalte?. Zenith am gasit doar Carol. Z-Craw s-au terminat.Si mi-e greu sa astept pina vine un vobler din Japonia.Astealalte in juma de ora deja pot fi la apa.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Iun 2008, 00:17

Razvan , nu stiu de ce eram eu cuplat pe ideea ca ai Flashminnow , sorry :) .

Despre sub-walk mi-am spus parerea de anu trecut , dezamagire totala :twisted: ( si eu tot doua bucati , daca te consoleaza :lol: :lol: ).

Jedi , habar nu am de Carol ala , presupun ca nu are rost sa vorbesc din serch-uri de pe google , doar ca sa dea bine :lol: . Z-claw nu ma mira ca au trecut :wink: .

Anu trecut cei mai multi i-am luat cu Super Spook de 12,5 cm( asta daca scadem Blues Code-u care inoata normal vreo doua palme sub suprafata , si Z-Claw care l-am luat mai tirziu) . Cu Sammy aproximativ similar de marime am prins mai putin e jumate .
Cu Jr nu am prea dat , batu nu era pentru el , si in loc sa-mi iau inca un bat am preferat sa-l dau cadou . Cu un bat mai pe gustu lui ar merge .
Nu vreau sa zic ca Sammy ii rau , ii peste unele naluci top-water , insa nu-l vad mai bun ca Super Spook de la Hedon .
Numai salt-water .

Fir Intins!!!

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 02 Iun 2008, 07:56

am luat si eu 2 zara spook totusi cu gandul la avat, am vazut ca nu are greatza la tuistere de 12 cm (avat de 2 kg) deci sper sa nu se sperie de un vobler de 12 :lol: si totusi daca nu vrea, exista intotdeauna stiuk :twisted:

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 02 Iun 2008, 20:55

Jedi
Cik YO-ZURI Banana a dat neste rezultate satisfacatoare la avat, dar cam rar. In rest nu prea stiu de ele sa fie foarte prinzatoare pe la noi.
Rapala Skitter Walk mi-a dat rezultate bunicele seara - culoarea SFC.
Dar oricum, la apele unde pescuiesti tu in Canada, nu ar trebui sa ne intrebi pe noi cei din Romania. Saiu vii la Timi ? Sa ma suni!
:wink:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 03 Iun 2008, 01:41

Apele din Canada mi-au oferit mult mai mici satisfactii decit Bega si Timisul.Anul trecut am pescuit in diferite locuri atit de atragatoare ,incit puteam sa jur ca momelile mele vor fi atacate imediat si imi faceam griji in privinta echipamentului meu.Si nimic.Chiar 7-8 partide fara nici o muscatura la o gama foarte variata de naluci.

Scrie răspuns