Naluci?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Spinning Master
utilizator nou
utilizator nou

Naluci?

Mesaj de Spinning Master » 09 Iun 2006, 20:20

Va salut!

Am intrat de curand in lumea spinning-ului si incerc sa-mi achizitionez cele mai bune naluci care se pot gasi! In special imi place pescuitul cu voblere! Mi-am achizitionat Salmo, Rapala si cateva Yozuri! Ceva producatori autohtoni am auzit ca ar face voblere prinzatoare...sfaturi, pareri si opinni mi-ar fi de mare folos! Urmaresc atent site-ul pt. a putea acoperi cat de cat toate mesajele!

Multumesc!

ComyB
utilizator nou
utilizator nou

Re: Naluci?

Mesaj de ComyB » 09 Iun 2006, 21:23

Spinning Master scrie:Va salut!

Am intrat de curand in lumea spinning-ului si incerc sa-mi achizitionez cele mai bune naluci care se pot gasi! In special imi place pescuitul cu voblere! Mi-am achizitionat Salmo, Rapala si cateva Yozuri! Ceva producatori autohtoni am auzit ca ar face voblere prinzatoare...sfaturi, pareri si opinni mi-ar fi de mare folos! Urmaresc atent site-ul pt. a putea acoperi cat de cat toate mesajele!

Multumesc!
salutare!
si... bun venit in lumea noastra! :D
incearca si voblere Cosma, o sa fi f. multumit!

bete torsionate si fire incordate!

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 10 Iun 2006, 06:38

salut! poti lua si citeva vb de la dady,o sa fii surprins!placut :wink:

SF
veteran
veteran

Re: Naluci?

Mesaj de SF » 10 Iun 2006, 13:17

[quote="Spinning Master"]Va salut!

Am intrat de curand in lumea spinning-ului si incerc sa-mi achizitionez cele mai bune naluci care se pot gasi![/quote]

Cea mai buna naluca ii mintea omului asa ca ai grija de ea , atita cita ii , ca mai buna naluca nu gasesti , garantat .

Fir Intins!!!

Spinning Master
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Spinning Master » 10 Iun 2006, 18:38

Multumesc,dar m-ar ajuta si mai multe sfaturi si nume de producatori de naluci, mai ales cei din tara,in afara de Berti si Cozma nu mai stiu pe nimenima intereseaza voblerele in special!

Cu respect,

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 10 Iun 2006, 20:41

ca oscilante recomand Berti si Gipo....preferata mea este un doli de 9gr de la gipo..dar..fiecare cu cei place
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Scrie răspuns