naluci suple ... uscate
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
naluci suple ... uscate
am o problema: am cumparat niste grub-uri ... si au inceput sa se usuce. Nu erau lubrifiate dupa modelul BassAssassin.
Cineva mi-a spus sa le pun intr-o punga de BassAssassin dar pana in acest moment nu am nici o punga libera.
Ce ziceti daca le-as da cu sare si cu lubrifiant de la Durex ???
Astept sugetii !!!
Cineva mi-a spus sa le pun intr-o punga de BassAssassin dar pana in acest moment nu am nici o punga libera.
Astept sugetii !!!
-
- veteran
Re: naluci suple ... uscate
Frate ai grija ca lubrefiantul sa aibe gust si miros de "fragute"StefanDinu scrie:am o problema: am cumparat niste grub-uri ... si au inceput sa se usuce. Nu erau lubrifiate dupa modelul BassAssassin.
Astept sugetii !!!

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- StefanDinu
- veteran
- StefanDinu
- veteran
- StefanDinu
- veteran
Nu mai pierde timpul(naluci),singurul mod de a nu ti se mai topi nalucile este sa le tii separat pe cele cu "probleme".Poti sa le ungi cu ce vrei,sunt anumite silicoane de origini mai dubioase care in contact cu un Manns (de exemplu) se topesc si iti strica si nalucile bune.Am si eu cateva silicoane de "taraba", care imi plac pentru ca sunt foarte elastice si au o bataie mare la recuperare mica.Dupa ce s-au "certat" cu celelalte naluci,le tin in pungi separate.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!