Naluci pt copca?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Naluci pt copca?
Cu ce ma sfatuitzi sa incerc la copca?Care naluci sint pretabile la joc pe verticala la copca?Am un fix cu copca anu asta,desi nu am mai fost niciodata.... 

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
inca n-am pescuit la copca,dar cred ca niste oscilante sau chiar shad-uri bine jucate ar avea ceva efect.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
-
- veteran
Re: Naluci pt copca?
[quote="storm"]Cu ce ma sfatuitzi sa incerc la copca?Care naluci sint pretabile la joc pe verticala la copca?Am un fix cu copca anu asta,desi nu am mai fost niciodata.... :oops:[/quote]
Is curios citi au luat pe naluci la copca , da nu veniti cu abureli he!he!
Storm , ii preferabil sa mergi cu cineva care a mai fost , doua florete sub brat , cu virf de fibra , si ceva rime rosii subtirele , asa , ca sa prinzi ceva de inceput .
Fir Intins!!!
Is curios citi au luat pe naluci la copca , da nu veniti cu abureli he!he!
Storm , ii preferabil sa mergi cu cineva care a mai fost , doua florete sub brat , cu virf de fibra , si ceva rime rosii subtirele , asa , ca sa prinzi ceva de inceput .
Fir Intins!!!
Eu si multi altii. Cred ca numai cine nu a dat nu a prins. Dar sa dai toata ziua, nu sa te ocupi si de naturale si sa dai doar cand si cand.SF scrie: Is curios citi au luat pe naluci la copca , da nu veniti cu abureli he!he!
-
- veteran
Chuby Darter a fost creeat pt. pescuitul la copca in special.Eu l-am folosit in toamna si am avut rezultate deosebite cu el la biban si stiuca.attilaf scrie:Ai putea sa incerci cu Salmo Chuby Darter. Personal nu am pescuit cu asa ceva, dar am inteles ca se preteaza si la pescuit la copca.
Am de gind sa-l folosesc si in primavara pestele tinta fiind salaul.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
[quote="MihaiV"]
Eu si multi altii. Cred ca numai cine nu a dat nu a prins. Dar sa dai toata ziua, nu sa te ocupi si de naturale si sa dai doar cand si cand.[/quote]
Nu am auzit pe nimeni sa se laude pe aici cu copcaritu , mai ales la naluci , de aia intreb .
PS. Sculele la care intra rosioare si altii pasnici nu-s naluci he!he!
Fir Intins!!!
Eu si multi altii. Cred ca numai cine nu a dat nu a prins. Dar sa dai toata ziua, nu sa te ocupi si de naturale si sa dai doar cand si cand.[/quote]
Nu am auzit pe nimeni sa se laude pe aici cu copcaritu , mai ales la naluci , de aia intreb .
PS. Sculele la care intra rosioare si altii pasnici nu-s naluci he!he!
Fir Intins!!!