saluatere tuturor ,
-am o rugaminte ,saptamana viitoare ajung in Delta pe bratul Sfintu Gheorghe la complex Green Vilage si as dori niste informati despre nalucile care dau rezultate in luna August la spining si ceva recomandari locuri de pescuit pe bratul Sfintu Gheoghe.
multumesc si astept sugesti
Naluci prinzatoare pt. Delta luna August
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- demenicornel
- utilizator constant
Naluci prinzatoare pt. Delta luna August
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .
-
- veteran
Re: Naluci prinzatoare pt. Delta luna August
http://www.pinfishing.ro/?p=149demenicornel scrie:saluatere tuturor ,
-am o rugaminte ,saptamana viitoare ajung in Delta pe bratul Sfintu Gheorghe la complex Green Vilage si as dori niste informati despre nalucile care dau rezultate in luna August la spining si ceva recomandari locuri de pescuit pe bratul Sfintu Gheoghe.
nu e pe sfantu' dar e delta.
vezi prin bucle, uita-te dupa curenti praguri etc. si roaga-te de apa buna

Cel mai bine in zona aia am prins pe lingura...pe canalul de langa sat,de dupa debarcaderul mare si in balta de langa unitatea militara sau ce e acolo...Daca ai posibilitatea sa ajungi pe lacul tataru sa nu uiti acasa skinnerele pentru ca mai tot timpul e vegetatie!Ideea e ca in zona capturi mai mare de 3.5 kg nu am avut.canalele sunt pline de marlite la 500gr-1 kg....naluca cat mai mare o sa faca diferenta!Avati/salai nu am reusit sa prind in zona:(.Pe canal e mult biban si mare...Ii prinzi usor la shadulete de 3-5 cm!demenicornel scrie:saluatere tuturor ,
- demenicornel
- utilizator constant
.draqdevil scrie:Cel mai bine in zona aia am prins pe lingura...pe canalul de langa sat,de dupa debarcaderul mare si in balta de langa unitatea militara sau ce e acolo...Daca ai posibilitatea sa ajungi pe lacul tataru sa nu uiti acasa skinnerele pentru ca mai tot timpul e vegetatie!Ideea e ca in zona capturi mai mare de 3.5 kg nu am avut.canalele sunt pline de marlite la 500gr-1 kg....naluca cat mai mare o sa faca diferenta!Avati/salai nu am reusit sa prind in zona:(.Pe canal e mult biban si mare...Ii prinzi usor la shadulete de 3-5 cm!demenicornel scrie:saluatere tuturor ,
nu am pescuit nici odata cu skiner ,nici nu stiu cum arata .dami un exemplu si de unde as putea cumpara .
merci !
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .