discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Sir Caca
- utilizator constant

Baieti, tocmai m-am intors de la un magazin de pescuit din Satu Mare si am vazut pentru prima data voblere Fox. Pretul este de 80 RON bucata sau 800.000 ROL.
Da, si reactia mea a fost :
Dar totusi, daca ati folosit careva va rog sa-mi spuneti si mie ce stie o naluca la pretul asta. Nu stiu daca a trecut prin prea multe maini pana aici sau daca chiar atat de scumpe sunt, dar la pretul asta ar trebui sa intre pestele de jena daca nu altceva
-
Michael
- Moderator

cred ca Razvanm poate sa ne raspunda,daca intra pestele de jena pretului pe care-l are voblerul

-
razvan m.
- veteran

-
Inca nu l-am convins sa intre. Asta poate findca am dezlipit eticheta cu pretul inainte de a baga voblerul la apa...

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Michael
- Moderator

macar sa scrie FOX pe el,stiu si pestii preturile....

-
tudor
- Moderator

-
Nu pretul nalucii face sa intre pestii. Fox-urile nu sunt scumpe comparativ cu Megabass sau Jackall brothers.
Nalucile le cumperi pentru ca-ti plac tie si dupa aia mai incerci sa prinzi si peste cu ele.
Am si Fox-uri dar mie nu mi-au placut dacat cele jointed. Runt, Tear drop si mai e unu, Dolphin cred ca-i zice (e in masina si mi-e lene sa ma duc sa vad cum il cheama). Prind stiuca corect si am prins si somn. Pe unele modele trebuie schimbate ancorele cu unele mai mari.
Tudor
-
zvic
- veteran

De multe ori pe voblere ieftine am prins mai bine decat pe altele mai consacrate si cu pret mai mare si asta pentru ca cu alea scumpe nu dau in toate agataturile, le pun pe astea ieftine la inaintare. De multe ori ma gandesc de ce mai dau banii pe rapala si/sau alte marci scumpe , am cateva care nu au vazut apa de cativa ani.
Pentru mine Foxurile alea sunt in afara bugetului si sunt de parere ca se gasesc destule voblere mai ieftine care merita luate.
-
Tavi
- veteran

Sir Caca scrie:Baieti, tocmai m-am intors de la un magazin de pescuit din Satu Mare si am vazut pentru prima data voblere Fox. Pretul este de 80 RON bucata sau 800.000 ROL.
Da, si reactia mea a fost :
Dar totusi, daca ati folosit careva va rog sa-mi spuneti si mie ce stie o naluca la pretul asta. Nu stiu daca a trecut prin prea multe maini pana aici sau daca chiar atat de scumpe sunt, dar la pretul asta ar trebui sa intre pestele de jena daca nu altceva
Astea tre sa fie voblerele alea de care am auzit ca prind pesti la fiecare lansare si nici nu se agata niciodata

-
razvan m.
- veteran

-
Chiar daca inca nu am prins cu cel postat in galeria personala, imi place foarte mult cum merge si sint convins ca va prinde stiuca si poate somn, la momentul potrivit.
Un lucru e clar: voi cumpara si celelalte doua culori.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
tudor
- Moderator

-
razvan m. scrie:
Un lucru e clar: voi cumpara si celelalte doua culori.

Dupa cum vedeti aceste voblere priund foarte bine...pescari.

-
costica_fishing
- veteran

-
Pai bre Sir, nu matale vroiai polonice d'alea de un bulion bucata?
buna tehnica......auzi, sa manance de jena!
Halal pescari!

near the beer