mulinete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Todi daca si ambalajul la secand hand inseamna ca nu ai cartea tehnologica.Acolo explica destul de clar ca atunci cind se intimpla ca mulineta respectiva sa puna firul in fata se pun sub tambur anumite seibe special concepute pt treaba asta.nu este inventia mea treaba asta ci a celor de la Shimano.daca firul este pus in valuri atunci clar este o problema.Este ok daca panta firului este relativ neteda.Cind ne intilnim iau hirtia cu pricina si iti arat despre ce este vorba , precum si bucsele respective.
-
- senior
Nu-l pune in valuri Mihai, doar ai vazut, pe partea inferioara pune putin mai mult fir. Ce conteaza, nu'l pune bine si atat! de ce nu dau din fabrica accesoriile respective, deja montate?
Sorine, m'ai bagat in ceata complet, sincer sa fiu nici macar n'am fost curios s'o desfac sa vad ARCULETU' cu pricina
Sorine, m'ai bagat in ceata complet, sincer sa fiu nici macar n'am fost curios s'o desfac sa vad ARCULETU' cu pricina

-
- utilizator constant
@todi-mulinetele Shimano mai scumpe se vand cu un set de saibe speciale de doua dimensiuni si care se folosesc ptr. reglarea asezarii firului-adica se adauga sau se scot in functie de cum aseaza firul fiecare mulineta.Si treaba asta am observat-o la 5 Stradic-uri diferite; adica la fiecare a fost nevoie de alt nr. de saibe. Asa ca nu te mira.
asta e de-a dreptul rautate,sadism...Calone scrie:bai sahsha ti doresc tie lui bogdan si la mosu numai bafta si mult succes in uichend![]()

vezi de ce nu-ti spun cand ma duc la pescuit?

Michael va recomanda Regulamentul forumului