Mulinete spinning Tica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mulinete spinning Tica
Ce stiti despre fiabilitatea mulinetelor Tica cu viteza mare de recuperare 6:3? Ce aplicatii au aceste mulinete high speed? Viteza de recuperare induce o forta mai mica in pinioane? Ce diferente sunt intre cele facute in Japonia si cele din Malayezia?
Bucuresti
- stefanflorin
- veteran
Re: Mulinete spinning Tica
una sigura ti-o zic eu....PRETULfeugen scrie:Ce diferente sunt intre cele facute in Japonia si cele din Malayezia?

Urasc atarnatorii!
- sorin_sorin
- utilizator constant
ce model de Tica vrei sa-ti cumperi ?
am avut Tica Libra si pot sa-ti spun ca e o mulineta super.are wormshft ,aseaza firul foarte bine ,n-am avut nici o problema cu ea in 3 ani cat am folosit-o( doar pe Dunare si numai cu fir textil).
acum am 3 buc Tica Taurus(2 marimea 4000 si 1 marimea 6000).super scule,fullmetal,14 rulmenti,wormshaft ,2 rulmenti la galet etc.
daca ai posibilitatea,iti recomand modelul Taurus de la Tica.Nu-ti va parea rau .
am avut Tica Libra si pot sa-ti spun ca e o mulineta super.are wormshft ,aseaza firul foarte bine ,n-am avut nici o problema cu ea in 3 ani cat am folosit-o( doar pe Dunare si numai cu fir textil).
acum am 3 buc Tica Taurus(2 marimea 4000 si 1 marimea 6000).super scule,fullmetal,14 rulmenti,wormshaft ,2 rulmenti la galet etc.
daca ai posibilitatea,iti recomand modelul Taurus de la Tica.Nu-ti va parea rau .