Mulinete PFLUEGER

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Mar 2006, 21:20

Mai razane tu cateodata sari calul, pai omu' asta cine stie de cati ani sta cu ochii in tavan :shock: imaginandu-si ce bine e acolo, ce salar mare o sa aiba, ce lacuri , ce pesti, ce femei, mai stiu eu ce visuri mai are si cand astia ii taie filmul, sari si tu cu ciomagu si te apuci de misto.

Andrei, sa sti ca te inteleg, dar poate ca daca intram in UE te razgandesti si nu mai pleci. Sau poate daca nu intram in UE, intram direct in Canada si nu mai trebuie sa pleci nicaieri! :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 25 Mar 2006, 22:53

sunteti cu capu' :lol: :lol: :lol: amandoi, dar merge si asa! oricum lasati-o mai moale cu atacurile ca ma sensibiliez nebunilor :lol: :lol: :lol:

muahahahahahahahaha Adeline! :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Mar 2006, 10:21

Eu chiar nu te-am "atacat", dar daca tu asa ai inteles.....incercam si io sa mai destind atmosfera.

E si din cauza pestilor......lipsa! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 26 Mar 2006, 13:27

bine, bine, hai s-o lasam asa ca n-are rost! :wink:

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 26 Mar 2006, 16:21

Andrei,

cu vreo 25 de ani in urma mi-a adus un prieten din Italia o mulineta light PFLUEGER.Cand am primit-o, mulineta nu era noua,nu avea rulmenti ,dar in schimb mergea f.bine si cred ca si acum mai merge (e in posesia nepotului meu la Brasov).
Daca nu ma insel acum firma PFLUEGER a fost "inghitita" de catre Shakespeare si dupa parerea mea ,unde apare Shakespeare calitatea nu mai merge in sus ,se mentine la un nivel mediu acceptabil calitativ dar in nici un caz de varf.

De invartit in magazin am invartit si eu aceste mulinete la care te referi,dar e una sa le incerci in magazin si cu totul alta sa pescuiesti cu ele.
Nici una nu se va apropia calitativ de DAIWA EMBLEM Z 1500 pe care o ai,dar vei putea pescui linistit cu ele.

Problema care se pune in Romania e intradevar sa ai cat mai multe mulinete care sa faca fata la bogatia de peste existenta acolo......

Jean Scurtu

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 26 Mar 2006, 18:07

:D :D :D , nu mai puneti sare pe rana nea' Jean!

Scrie răspuns