Poate cineva sa-mi dea ceva relatii despre acest producator?
Ma intereseaza in special modelul pt spinning Pflueger Intensity pe care l-am cauta pe net si nu l-am gasit nicaieri.
mulinete Pflueger
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
mulinete Pflueger
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Re: mulinete Pflueger
Teodor,Teodor scrie:Poate cineva sa-mi dea ceva relatii despre acest producator?
Ma intereseaza in special modelul pt spinning Pflueger Intensity pe care l-am cauta pe net si nu l-am gasit nicaieri.
Nu am vazut inca mulineta Pflueger Intensity(nici nu stiu daca exista aici),pot sa-ti spun insa ca firma Pflueger face parte din firma mare SHAKESPEARE,care a inghitit mai multe firme mai mici de articole de pescuit.
Despre calitatea mulinetelor Pflueger pot sa-ti spun ca prin anii 1976 am primit din Italia o mulineta folosita Pflueger fara rulmenti,ce mergea ca "ceasul"( normal ca ma refer la unul elvetian )si care mai functioneaza si acum fiind in posesia nepotului meu de la Brasov .
Ca atare cred ca si la ora actuala mulinetele Pflueger trebuie sa fie destul de bune.
Mai mult nu pot sa-ti spun decat ca cel mai bun Pflueger pt. spinning e de fapt.... DAIWA... asa ca orienteza-te spre ce crezi tu ca e mai bun.
Jean Scurtu
daca nu e tirziu .....
pfluegger e dintre primele care au facut mulinete (de musca) seria medalist au primit numele de medalist deoarece au fost medaliate ca au castigat cu constructia si fiabilitate.
Sunt mulinete robuste , metal, fara rulmenti, dar multi muscari plange si acum dupa ele sunt delicatese in muscarit cei mai multi si cei mai mari pescari au si acum, si la fiecare functioneaza ! De atunci au mai aparut serii cu rulmenti si mulinete de "spining" , cred ca daca il cauti la cabela's le gasesti pe toate.
pfluegger e dintre primele care au facut mulinete (de musca) seria medalist au primit numele de medalist deoarece au fost medaliate ca au castigat cu constructia si fiabilitate.
Sunt mulinete robuste , metal, fara rulmenti, dar multi muscari plange si acum dupa ele sunt delicatese in muscarit cei mai multi si cei mai mari pescari au si acum, si la fiecare functioneaza ! De atunci au mai aparut serii cu rulmenti si mulinete de "spining" , cred ca daca il cauti la cabela's le gasesti pe toate.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Intre timp, m-am mai interesat (net, cunostinte, etc).
Modelul de care am intrebat nu se gaseste in mod uzual in magazine (am inteles ca e facut special pt concursuri
).
Din pacate era un 640xxxx, ceea ce tradus e un model prea mare (Line Capacity: 8lb 260yds, 10lb 195yds, 12lb 175yds) si prea greu pentru mine.
Intre timp, m-am mai interesat (net, cunostinte, etc).
Modelul de care am intrebat nu se gaseste in mod uzual in magazine (am inteles ca e facut special pt concursuri

Din pacate era un 640xxxx, ceea ce tradus e un model prea mare (Line Capacity: 8lb 260yds, 10lb 195yds, 12lb 175yds) si prea greu pentru mine.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare