Mulinete Okuma Avenger

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Csuka
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Csuka » 26 Aug 2005, 21:25

Am un AV 20. Se potriveste bine pe un bat UL. Se echilibreaza perfect.
Ce nu prea imi place este tija rotorului (care prinde firul). Ma deranjeaza putin la mana in anumite pozitii cand lansez. In afara de asta mi-ar fi placut sa aibe un raport de recuperare mai mare. Cand pescuiesc la avat cu voblere mici, pot sa spun ca transpir la recuperare.
Oricum la pretul pe care il are isi merita banii.
Un prieten si-a cumparat un AV 30. Mi se parea ca e mult mai dezehilibrata si are si un fasait in timp ce se roteste. Probabil pt. ca e noua si trebuie sa isi faca rodajul :)
Am si un EPIX de 30, care este mult mai bine echilibrat, dar si pretul este aproape dublu.

copsin
junior
junior

Mesaj de copsin » 27 Aug 2005, 20:33

Am renuntat la Okuma, dupa ce am incercat 2 modele (Miramar 40 si Epix 30), ambele avand probleme la frana. Am inteles ca mulinetele Okuma comercializate pe piata americana sunt mult mai bune calitativ decat cele de la noi, insa nu-mi mai vine sa incerc si a treia oara. Parca o Daiwa Laguna, Capricorn sau Theory, chiar daca are un pret mai ridicat, imi da mai multa siguranta.

mihai294
junior
junior

Re: Mulinete Okuma Avenger

Mesaj de mihai294 » 24 Iun 2014, 22:01

in ce tara este facuta?cumva china :)

Scrie răspuns