mulinete de stationar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
mulinete de stationar
salutare
ce mulinete de stationar folositi ?
folositi baitrunner-ul la somn ?
tocmai mi-am luat 3 bucati okuma corrado, marimea 50, cu baitrunner, tot tacamul
imi place cum sunt facute ( par solide ) si se invart ok
cred ca voi pune pe ele textil de 15 lbs
ce mulinete de stationar folositi ?
folositi baitrunner-ul la somn ?
tocmai mi-am luat 3 bucati okuma corrado, marimea 50, cu baitrunner, tot tacamul
imi place cum sunt facute ( par solide ) si se invart ok
cred ca voi pune pe ele textil de 15 lbs
de ce sa fie putin ?
nu s-a inventat pestele ala sa mi-l rupa
nu umplu tamburul cu fir, pun doar cat consider necesar, adica max. 70-100 m
dau relativ aproape de barca, cu plum destul de greu, si nu ma incurca faptul ca firul nu este pana in buza tamburului
voi pescui din barca, in structuri, nu foarte departe de barca
nu s-a inventat pestele ala sa mi-l rupa
nu umplu tamburul cu fir, pun doar cat consider necesar, adica max. 70-100 m
dau relativ aproape de barca, cu plum destul de greu, si nu ma incurca faptul ca firul nu este pana in buza tamburului
voi pescui din barca, in structuri, nu foarte departe de barca
Am si eu una de 60, e solida, merge superOK pentru banii dati.
Daca dai cu ea in locuri naspa, parerea mea, foloseste fir mai gros, ca nu te deranjeaza, dar poate sa te ajute daca dai de submarin si nici nu te gandi sa folosesti baitrunnerul, ca s-ar putea ca pana te trezesti din visare sa-ti faca si funda pe dupa radacini si nu-l mai scoti nici cu fir de 50 si macara cu brat telescopic!!!
Daca dai cu ea in locuri naspa, parerea mea, foloseste fir mai gros, ca nu te deranjeaza, dar poate sa te ajute daca dai de submarin si nici nu te gandi sa folosesti baitrunnerul, ca s-ar putea ca pana te trezesti din visare sa-ti faca si funda pe dupa radacini si nu-l mai scoti nici cu fir de 50 si macara cu brat telescopic!!!
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE