Mulinete de spining

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

caesar
utilizator nou
utilizator nou

Mulinete de spining

Mesaj de caesar » 18 Aug 2009, 07:46

Care-i cea mai buna mulineta pentru spining?Vreau sa-mi cumpar una ieftina si buna si de firma,astept sugestii.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 18 Aug 2009, 08:13

Oare ai gasit vreodata o masina sa fie ieftina ,buna si de firma? :shock:
Cam asa sta treba si la mulineta, acuma conteaza si ce inseamna ieftin la tine, daca trece de 300 lei s-ar putea sa gesesti!

caesar
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de caesar » 18 Aug 2009, 08:18

M-am gandit sa coste max.300lei.
Am Shimano Catana dar nu a facut fata,dupa 6 luni a clacat,am duso in service si mi-a spus ca n-are nimica doar sa nu o folosesc la spining fiindca nu are 2 rulmenti la manivela ci bucsa din plastic care se uzeaza si capata joc.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 18 Aug 2009, 08:21

Eu zic ca la bani aia poti incerca ceva de la rioby sau sert! sunt super inchegate si am amici care le folosesc de ani buni! sau poti sa iti aduci din state ceva.....

smiley199
junior
junior

Mesaj de smiley199 » 18 Aug 2009, 15:57

La 300 de lei gasesti Spro BlueArc. Nu cred ca vei fi dezamagit.

Sebicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sebicu » 18 Aug 2009, 16:29

smiley199 scrie:La 300 de lei gasesti Spro BlueArc. Nu cred ca vei fi dezamagit.
Daca esti detinator de bluearc poate imi dai si mie un raspuns. Ai avut probleme de genu asta: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=8991 ?
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 18 Aug 2009, 18:30

dupa cite stiu eu Spro Red Arc e cea mai tare mulineta a anului 2009 si la un pretz destul de acceptabil, o daiwa sau shimano asemanatoare costa cel putzin dublu. nu stiu cat vrei sa investesti da asta pot sa tzio recomand in orice caz :)

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 18 Aug 2009, 18:32

Nu stiu care e treaba cu nebunia asta dupa nspe rulmenti,frana micrometrica ( presupun ca in 2-3 ani va fi nanometrica),dar momentan fac spinning cu o mulineta,hm,tineti-va bine,Lineaeffe Vigor TP 20

http://www.totalfishing.ro/mulineta-lin ... -4634.html

cumparata acum 3 ani de pe site.
Am luat-o pt stationar,dar cum Shakespearul m-a lasat,neavand alta la indemana am pus Vigorul si de atunci asta a ramas.
Pt cine rade tin sa ii spun ca am avut numai textil pe ea (si la stationar tot cu textil dau) si nu se cunoaste nimic pe galet.Merge ca un ceas elvetian :D si n-am unso si n-am curatat-o niciodata.
Eu nu am grija de scule,iar la mine scule sunt alea cu care joci fotbal si trebuie sa primeasca 2-3 tranteli la o partida de pescuit.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 18 Aug 2009, 19:20

Jonin scrie:Nu stiu care e treaba cu nebunia asta dupa nspe rulmenti,frana micrometrica ( presupun ca in 2-3 ani va fi nanometrica),dar momentan fac spinning cu o mulineta,hm,tineti-va bine,Lineaeffe Vigor TP 20

http://www.totalfishing.ro/mulineta-lin ... -4634.html

cumparata acum 3 ani de pe site.
Am luat-o pt stationar,dar cum Shakespearul m-a lasat,neavand alta la indemana am pus Vigorul si de atunci asta a ramas.
Pt cine rade tin sa ii spun ca am avut numai textil pe ea (si la stationar tot cu textil dau) si nu se cunoaste nimic pe galet.Merge ca un ceas elvetian :D si n-am unso si n-am curatat-o niciodata.
Eu nu am grija de scule,iar la mine scule sunt alea cu care joci fotbal si trebuie sa primeasca 2-3 tranteli la o partida de pescuit.

pai daca merge ca un ceas elvetzian asta cu "numai" :lol: 4 rulmentzi ce sa mai vorbim despre scule cu 7-10 rulmentzi :lol: cu toate ca sunt mult mai pretentzioase si mai sensibile. problema e ca mai multzi rulmentzi inseamna si mai multe sanse sa se blocheze vreounu :x

smiley199
junior
junior

Mesaj de smiley199 » 18 Aug 2009, 20:02

Sebicu scrie:
smiley199 scrie:La 300 de lei gasesti Spro BlueArc. Nu cred ca vei fi dezamagit.
Daca esti detinator de bluearc poate imi dai si mie un raspuns. Ai avut probleme de genu asta: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=8991 ?
Sincer nu am avut. Am folosit doar fir mono pana acum dar asa peruci exagerate n-am prea avut. Bine ca e imposibil sa nu ai daca pui orice rotativa fara vartej si dai ca nebunu pe "sistem turbo" la avat. Eventual ai putea merge acolo de unde ai luat-o sa intrebi poate au service(asta in caz ca are ceva defect desi nu cred).

Scrie răspuns