Ambele sunt puternice, Lexa fara indoiala !Stai jos scrie:Intre Shimano Stradic fj si Daiwa Lexa ce ati alege?
Mulinete de la producatorii consacrati, marimi, recomandari
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran
Re: Mulinete de la producatorii consacrati, marimi, recomand
Shimano am mai avut si am mai vazut. As vrea sa am si o daiwa, si fiind inca student, nu ma pot "intinde" mai departe de Lexa, eventual Theory. Insa pescuiesc mult dupa avat, deci raportul pe care-l are Lexa e cel potrivit. Multumesc pentru pareri.
Indiferent de ce vor zice biciclistii
(inclusiv ...eu) cu Daiwa e destul de greu sa o dai de gard.Ghinion sau modele chiar de duzina.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- andreisavin
- veteran
nu vreau sa fiu rau,sau sa ma bag in seama,dar am avut daiwa tierra si la frig(adica 10grade si vant) o lua razna antireturul.poate am fost eu singurul cu ghinion...nu stiu daca tierra e un model de duzina...Zamfi scrie:Indiferent de ce vor zice biciclistii(inclusiv ...eu) cu Daiwa e destul de greu sa o dai de gard.Ghinion sau modele chiar de duzina.
Sa vezi ce am patit cu un Stradic azi iarna la spinning ...Si nici asta nu e chiar duzina . Deocamdata eu nu am avut probleme cu Daiwa.Sper sa nu-mi inceapa acum ca tocmai am o Caldia pe drum... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- andreisavin
- veteran
eu acum mi-am luat un rarenium si nu mai am probleme.nu contest ca daiwa face mulinete foarte bune(tierra e una dintre cele mai rezistente mulinete pe care am pus mana),dar nu cred ca se potrivesc cu clima de la noi.un amic are certate de 2000 si a patit la fel in iarna.
- George1985
- veteran
Am eu Theory, nu-l recomand pentru avat, doar ca pescuit ocazional!Stai jos scrie:Shimano am mai avut si am mai vazut. As vrea sa am si o daiwa, si fiind inca student, nu ma pot "intinde" mai departe de Lexa, eventual Theory. Insa pescuiesc mult dupa avat, deci raportul pe care-l are Lexa e cel potrivit. Multumesc pentru pareri.
Lexa e metalica si are viteza mai mare, cred ca se potriveste mai bine.
Stiu eu un site unguresc care livreaza in romania unde in iarna aveau lexa la pret foarte misto, vreo 370 de lei, acum vad ca le-au scumpit si ei.
))

there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!