discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
adrignat
- veteran

ia-ti linistit shimano symetre....se incadreaza in suma pe care o ai alocata,e usurica si destul de bine inchegata....
ecusima e mai robusta dar si mult mai grea.....din pacate.
daiwa nu are nimic in gama asta de pret care sa se potriveasca(erau laguna 1000 si regal 1000 dar si astea sunt greutze)
abu garcia sunt ok dar io nu as cobora sub gama 700, si aia cam trage peste 300lei
okuma nu am mai incercat de ceva vreme,asa ca nu pot sa imi dau cu parerea...desi inca mai am una de 50 de lei care dupa 3 ani de folosire intensiva si nemiloasa plus o tranta de un bolovan care a costat-o o crapatura superba are mai putine jocuri decat un exage de 1 an folosit moderat!

deci concluzia mea e ca symetre-ul merita banii astia

-
jonah
- veteran

o Laguna 1000 are 210 grame ! eu am doua bucati si sunt f .multumit de ele!!
-
adrignat
- veteran

jonah scrie:o Laguna 1000 are 210 grame ! eu am doua bucati si sunt f .multumit de ele!!
si eu am una de 2 ani........folosita si cu mono si cu textil si cu flourocarbon...merge brici inca!
dar mi se pare greutza...
oricum isi face banii cu prisosinta....numa ca nu am mai vzut la vanzare.din ce am inteles arrow nu mai aduce

-
jonah
- veteran

e adevarat ,Arrow nu o mai aduce ! desi este greutza pt un UUL merita toti banutzii!

-
jonah
- veteran

p.s.: am si o Daiwa Sol 2000 care are exact 230 de grame ..........si e muuuuult mai mare decat o Laguna 1000.ptiu , sa vezi de acum incolo ce o sa ma doara bratul cand o sa pescuiesc la biban .mai bine nu ma uitam pe topicul asta !

-
adrignat
- veteran

da stiu.....si daiwa "tomata" mea 2000 desi are 219g e mult mai mare decat laguna........
laguna e o mulineta foarte mica.o mulineta cu adevarat marimea 1000.....daca era otzara mai usoara era super.
acum pt UL folosesc o "bicicleta"(desi sunt fan daiwa) de care chiar nu mai am ce comenta....e impecabila
la biban pe tine te doare bratu de la gramaju si frecventa dungatilor nu al mulinetei....mai ales ca pe manjesti dau si "bibanii" aia cu solzu mare si dorsala lunga!

-
jonah
- veteran

aoleu si ce dau ! direct pe cadere si apoi sa vezi ce dril super ai cu dihania

-
adrignat
- veteran

jonah scrie:aoleu si ce dau ! direct pe cadere si apoi sa vezi ce dril super ai cu dihania

stiu......am avut o zi cu adevarat de neuitat anu trecut acolo cu vreo 5-6 driluri de "bibani" flamanzi de plastice pe lanseta L si culmea chiar cu daiwa laguna 1000!

.......din pacate 1 singur a ajuns pe mal pentru o poza scurta,si apoi a fost eliberat........restul doar balaceala plus unu cu adevarat "mashcat" pe care nici nu il puteam ridica de pe substrat si care dupa 15 minute a rupt PP-u de 5 si s-a dus!
culmea toti au dat ciocan pe cadere.......si aia 2 pe care i-am vazut aveau plasticu in bot.......deci nu incapea vorba de "greseala"....totul a fost cu adresa!

-
jonah
- veteran

adrignat scrie:jonah scrie:aoleu si ce dau ! direct pe cadere si apoi sa vezi ce dril super ai cu dihania

stiu......am avut o zi cu adevarat de neuitat anu trecut acolo cu vreo 5-6 driluri de "bibani" flamanzi de plastice pe lanseta L si culmea chiar cu daiwa laguna 1000!

.......din pacate 1 singur a ajuns pe mal pentru o poza scurta,si apoi a fost eliberat........restul doar balaceala plus unu cu adevarat "mashcat" pe care nici nu il puteam ridica de pe substrat si care dupa 15 minute a rupt PP-u de 5 si s-a dus!
culmea toti au dat ciocan pe cadere.......si aia 2 pe care i-am vazut aveau plasticu in bot.......deci nu incapea vorba de "greseala"....totul a fost cu adresa!

intr-adevar am scos multe namile cu Laguna 1000 si nu a zis nici pas !! cand ai fost pe Manjesti anul trecut ? cum de nu ne-am vazut ?

-
adrignat
- veteran

pai am fost in cea mai nasoala zi cu putinta!deaia!
vant de 30km/h...valuri numa bune de surfing,bibani putini si mici,marla asa de vreo.....2 taieturi......2 atacuri de salau,unu l-am pus pe mal da avea la kil numa,si unu mai sanatos mi-a tras-o,dupa 5-6 secunde dril......doar "porcusoru" era la datorie,si inca foarte constiincios!
tulai cat am plans dupa morcovu MH si textilu de 10 care faceau umbra degeaba langa masina pe alt mal si eu ma duelam cu nuielusha!