mulineta tica

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 22 Iul 2010, 20:59

[quote="pastravarul 77"]Are un prieten si bat si mulineta : Batul sa rupt la a 5 partida si mulineta cred ca are cam 3-4 luni si ieri sa blocat pur si simplu. Asa ca pana la Daiwa mai are multttttttt.[/quote]
IO NU AM ZIS CA ESTE DAIWA! CI AM ZIS CA ESTE LEITA ca si asemanare.cine a facut-o a facut-o cum o fac si chinezii nostrii :lol: asa este,ai dreptate!pana la daiwa mai este un ditai muntele!Dar sa speram ca va iesii soarele si pe strada noastra!Cert este ca am facut o investitie proasta!Acum am optat ptr o mulineta construita din metal(toata)mai putin al 2-lea tambur si pastiala de la manivela.Sa o vad si pe asta!!!!!!!!!va tin la curent :wink:

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Re: mulineta tica

Mesaj de bogdan29 » 18 Feb 2013, 14:04

Dupa peste doi ani de utilizare(attack 2500) pot spune ca acesta mulineta functioneaza la fel de bine ca in prima zii. Mentionez ca am folosit doar textil si jig-uri mai mici de 10 gr nu a vazut. Cel mai greu jig folosit a fost de 84 gr. Se descurca de minune.
Tractoras..... :lol:

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 18 Feb 2013, 17:25

Ai investit in mulineta? Inseamna ca astepti sa-ti scoti investitia in cel mai scurt timp, sa ne povestesti cum amortizezi costurile "sculelor", eu n-am reusit :twisted: :lol1:

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 19 Feb 2013, 00:14

:D Daca ar fii sa analizez cati bani am bagat in scule de pescuit,,, m-as lasa de pescuit. Niciodata nu m-am gandit la asta!
Era doar o exprimare" am investit"! :lol1:

Scrie răspuns