IO NU AM ZIS CA ESTE DAIWA! CI AM ZIS CA ESTE LEITA ca si asemanare.cine a facut-o a facut-o cum o fac si chinezii nostrii
mulineta tica
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
[quote="pastravarul 77"]Are un prieten si bat si mulineta : Batul sa rupt la a 5 partida si mulineta cred ca are cam 3-4 luni si ieri sa blocat pur si simplu. Asa ca pana la Daiwa mai are multttttttt.[/quote]
IO NU AM ZIS CA ESTE DAIWA! CI AM ZIS CA ESTE LEITA ca si asemanare.cine a facut-o a facut-o cum o fac si chinezii nostrii
asa este,ai dreptate!pana la daiwa mai este un ditai muntele!Dar sa speram ca va iesii soarele si pe strada noastra!Cert este ca am facut o investitie proasta!Acum am optat ptr o mulineta construita din metal(toata)mai putin al 2-lea tambur si pastiala de la manivela.Sa o vad si pe asta!!!!!!!!!va tin la curent 
Re: mulineta tica
Dupa peste doi ani de utilizare(attack 2500) pot spune ca acesta mulineta functioneaza la fel de bine ca in prima zii. Mentionez ca am folosit doar textil si jig-uri mai mici de 10 gr nu a vazut. Cel mai greu jig folosit a fost de 84 gr. Se descurca de minune.
Tractoras.....
Tractoras.....
- George1985
- veteran

Ai investit in mulineta? Inseamna ca astepti sa-ti scoti investitia in cel mai scurt timp, sa ne povestesti cum amortizezi costurile "sculelor", eu n-am reusit

Era doar o exprimare" am investit"!