mulineta stiuca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
mulineta stiuca
Vroiam sa stiu daca o mulineta Abu Garcia 104 R cu viteza recuperare 5,1 tur de manivela, revers instant si capacitate linie 190 m de 0.28, greutate 301 grame, 6 rulmenti e OK ptr stiuca. O pot cumpara ieftin de la cineva care a luat-o si a folosit-o doar 2-3 partide, culmea la....crap. Scrie pe ea "oversized line roller" - ce naiba o insemna asta?
am si eu o abu cardinal 502 de 8 ani, am pescuit-o in toate stilurile, de 2 ori i-am uns galetul in astia 8 ani, si atunci pt. ca s-a blocat, manivela rabatabila a prins joc, in rest merge de rupe. in ultimii 2 ani am folosit-o la stiuca echipata cu mono. pe a mea intra 150m de fir de o,23mm grosime si are 310gr.
bune mulinete
bune mulinete

-
- veteran
-
- veteran
Mersi de sfat, o sa o cumpar. Dar cred ca voi face si eu ca el adica de 2-3 ori pe an o voi folosi si ca crap pe stationar. Risc sa o omor?georcaef scrie:am si eu o abu cardinal 502 de 8 ani, am pescuit-o in toate stilurile, de 2 ori i-am uns galetul in astia 8 ani, si atunci pt. ca s-a blocat, manivela rabatabila a prins joc, in rest merge de rupe. in ultimii 2 ani am folosit-o la stiuca echipata cu mono. pe a mea intra 150m de fir de o,23mm grosime si are 310gr.
bune mulinete
Fario_nebunu scrie:Mersi de sfat, o sa o cumpar. Dar cred ca voi face si eu ca el adica de 2-3 ori pe an o voi folosi si ca crap pe stationar. Risc sa o omor?georcaef scrie:am si eu o abu cardinal 502 de 8 ani, am pescuit-o in toate stilurile, de 2 ori i-am uns galetul in astia 8 ani, si atunci pt. ca s-a blocat, manivela rabatabila a prins joc, in rest merge de rupe. in ultimii 2 ani am folosit-o la stiuca echipata cu mono. pe a mea intra 150m de fir de o,23mm grosime si are 310gr.
bune mulinete
De ce nu te orientezi si tu spre avioane?!
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 6&start=30

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Pai daca reusesc sa ma angajez la Vama (am depus aplicatie) intr-un an o sa am echipamente complete high-tech si ptr stiuca si ptr crap, ptr fly fishiing, ptr pescuit marin la peste spada si merlan. Pe pariu?Adelin scrie:
De ce nu te orientezi si tu spre avioane?!
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 6&start=30

Diferenta ar consta in "biet", pentru ca si vamuistii sunt tot bugetari, nu?! Sau "vamesii"? Nu mai tin minte substantivul...Fario_nebunu scrie:Pai daca reusesc sa ma angajez la Vama (am depus aplicatie) intr-un an o sa am echipamente complete high-tech si ptr stiuca si ptr crap, ptr fly fishiing, ptr pescuit marin la peste spada si merlan. Pe pariu?Cata vreme sunt un biet bugetar ma multumesc cu Cardinalul....
- KiD Vicious
- utilizator constant