Vreau sa imi achizitionez un balzer mettalica (10 rulmenti) pentru heavy spin. Foloseste cineva asa ceva ? e ok ? sunt la un pret bun oricum
Merci!!!
mulineta spinning metallica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Eu am una si sunt foarte multumit de ea. O folosesc exclusiv pentru stiuca, in Delta, dar de 3 ani de cand o am nu am gasit nici un motiv sa ma plang de ea. Oricum, daca bine imi amintesc, la momentul respectiv era destul de scumpa, cam ca o Daiwa medie. Acum nu mai stiu care sunt preturile pentru Balzer, dar oricum, calitativ sunt OK.
Re: mulineta spinning metallica
cat costa?adi777 scrie:Vreau sa imi achizitionez un balzer mettalica (10 rulmenti) pentru heavy spin. Foloseste cineva asa ceva ? e ok ? sunt la un pret bun oricum
Merci!!!
mulineta spinning metallica
intre 100 ron si 260 ron, depinde de model, aia de heavy spinning este 160 ron eu zic ca merita
-
- veteran
dr.pike scrie:Eu am una si sunt foarte multumit de ea. O folosesc exclusiv pentru stiuca, in Delta, dar de 3 ani de cand o am nu am gasit nici un motiv sa ma plang de ea. Oricum, daca bine imi amintesc, la momentul respectiv era destul de scumpa, cam ca o Daiwa medie. Acum nu mai stiu care sunt preturile pentru Balzer, dar oricum, calitativ sunt OK.
plusuri ale acestei mulinete dr. pike? si care crezi ca ar putea fi minusuri?