Mulineta spinn pt. feeder. Merg amandoua?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mulineta spinn pt. feeder. Merg amandoua?
Salut,
Vreau sa-mi iau un bat de feeder (90 gr), am deja o mulineta Shimano Alivio 3000SFB.
Este potrivita aceasta mulineta pt acest bat?
Am vazut batul in magazin la oferta (pe care vreau sa-l achizitionez cat mai repede), am uitat cum se numeste, dar greutatea de aruncare este de 90 gr.
Merg amandoua?
Merci mult.
Vreau sa-mi iau un bat de feeder (90 gr), am deja o mulineta Shimano Alivio 3000SFB.
Este potrivita aceasta mulineta pt acest bat?
Am vazut batul in magazin la oferta (pe care vreau sa-l achizitionez cat mai repede), am uitat cum se numeste, dar greutatea de aruncare este de 90 gr.
Merg amandoua?
Merci mult.
ok... am iesit la apa pe Somes in zona Rona (Salaj) (09.07.11) Activitate intensa a pestilor, sareau ca nebunii... am luat scobari si platica la viermisor cu carlig de 14, fir principal 0.18, forfac 0.10 de 35 cm. Incarcatura a fost de aprox. 60gr.
Mulineta am pastrat`o... este aceeasi Shimano Alivio 3000SFB dar batul l`am schimbat, este un Formax Endura Carp Feeder 3.60m / 30-100gr
Cred ca forfacul a fost destul de subtire, asta pt. ca am lasat cateva carlige pe fundul raului. Voi ce ziceti?
Mulineta am pastrat`o... este aceeasi Shimano Alivio 3000SFB dar batul l`am schimbat, este un Formax Endura Carp Feeder 3.60m / 30-100gr
Cred ca forfacul a fost destul de subtire, asta pt. ca am lasat cateva carlige pe fundul raului. Voi ce ziceti?
Multumesc pt. sfat toby. Chiar nu m`am gandit sa folosesc un fir textil fin, o s`o fac! Clar!toby scrie:forfac de 0,10 este cam subtire, eu iti recomand un 0,16 sau un 0,08 textil de buna calitate si poti sa schimbi si principalul pana la 0,20 pentru ca iti permite actiunea batului. in legatura cu lungimea forfacului poti sa ajungi pana la 70-100 cm atunci cand pestele mananca foarte fin.
Merci mult.