Mulineta Shimano Sienna 2500 FD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Mulineta Shimano Sienna 2500 FD
Salutare.
Am primit o mulineta Shimano Sienna 2500 FD cadou - mulineta e noua.
As vrea sa o folosesc la spin la clean pe o lanseta colmic perch competition cu care dau la clean pe rauri mici cu curent mic cu voblere sub 5 gr si mici si rotative maxim nr 2.
Intrebarea e ....Oare mulineta merge in aceasta ecuatie ??
Respecte.
As vrea sa o folosesc la spin la clean pe o lanseta colmic perch competition cu care dau la clean pe rauri mici cu curent mic cu voblere sub 5 gr si mici si rotative maxim nr 2.
Respecte.
Re: Mulineta Shimano Sienna 2500 FD
Buna,
Daca e primita cadou, e foarte buna.
Vezi daca se echilibreaza cu lanseta si nu incerca sa inchizi pickupul din manivela, inchidel obligatoriu cu mana dupa lanseu. Un sezon-doua tine, mai ales ca vrei sa-l folosesti cu chestii light.
Daca e primita cadou, e foarte buna.

Vezi daca se echilibreaza cu lanseta si nu incerca sa inchizi pickupul din manivela, inchidel obligatoriu cu mana dupa lanseu. Un sezon-doua tine, mai ales ca vrei sa-l folosesti cu chestii light.

Pescarul28 scrie:Salutare.
Respecte.
Daca e cadou pune-o la treaba.
-
- junior
A nai avut cineva mulineta asta?? aseaza bine firul pe tambur ?? ....
Nu prea...
am eu dar de 1000, merge foarte bine...
-
- junior
Si la spin dai cu ea sau alte stiluri de pescuit?Stai jos scrie:am eu dar de 1000, merge foarte bine...
Doar la spinning pescuiesc. Am scos cu ea somn 2kg, avat 2.5kg, si e de 1000. Dupa un timp probabil incepe sa fasaie galetul. N-are rulment, are ceva piesa din plastic. Cu putina vaselina de mulinete se rezolva, si nu mai scoate nici un sunet. E o mulineta decenta. Te tine 1-2 sezoane (apar ceva jocuri, nu foarte pronuntate), sau mai mult daca nu esti pretentios, si daca nu e fortata.
dadeam dupa clean...Stai jos scrie:Am scos cu ea somn 2kg
am si eu o sienna de 1000 si o folosesc la spin dupa clean si biban, ocazional la marle sau avatei, pot spune ca e o mulineta foarte buna la cat costa, ca raport calitate-pret este peste alte mulinete mai scumpe
cea de 2500 probabil o sa te tina si mai mult timp avand in vedere ca nu prea o sa o fortezi cine stie ce la clean, plus ca pe viitor daca vrei sa treci pe ceva mai usor pe asta o poti lasa pentru stiuca,salau...