Mulineta Shimano NASCI
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mulineta Shimano NASCI
Am vazut ca exista intr-un magazin de pescuit online romanesc acest model.
M-ar interesa daca ati folosit acest tip de mulineta (modelele de 1000 si 2500) si cum vi s-a parut ca se comporta ! Merita sa fie achizitionat ? Are: 4 rulmenti A-RB, AR-C spool, easy maintenance, Aero Wrap. Din catalogul 2010/2011 al Shimano ptr S.E.A. mi s-au parut interesante: Biomaster si Ultegra (modelele de 1000, C2000 si 2500). Au in plus fata de NASCI: +1 rulment A-RB si one-piece bail. Ultimele nu stiu de unde le-as putea gasi in RO.
M-ar interesa daca ati folosit acest tip de mulineta (modelele de 1000 si 2500) si cum vi s-a parut ca se comporta ! Merita sa fie achizitionat ? Are: 4 rulmenti A-RB, AR-C spool, easy maintenance, Aero Wrap. Din catalogul 2010/2011 al Shimano ptr S.E.A. mi s-au parut interesante: Biomaster si Ultegra (modelele de 1000, C2000 si 2500). Au in plus fata de NASCI: +1 rulment A-RB si one-piece bail. Ultimele nu stiu de unde le-as putea gasi in RO.
Nu e un produs noukzoli scrie:Ia legatura cu "danr ", admin. site ului te indruma elde unde sa cumperi ,de testat poate apare cineva ,dar fiind un produs nou nu cred ca au avut timp sa si testeze cumparatorii ,fiind si prohibitie
.

Ma gandeam la :fishi scrie:Nu e un produs noukzoli scrie:Ia legatura cu "danr ", admin. site ului te indruma elde unde sa cumperi ,de testat poate apare cineva ,dar fiind un produs nou nu cred ca au avut timp sa si testeze cumparatorii ,fiind si prohibitie
.
Am pescuit una vreo doi ani,am vandut-o si proprietarul actual o foloseste cu incredere(un 2500)
"Din catalogul 2010/2011 al Shimano ptr S.E.A. mi s-au parut interesante: Biomaster si Ultegra (modelele de 1000, C2000 si 2500)."
....astea nu puteai sa folosesti daca acum au aparut

Am fost azi la un magazin in Timisoara unde m-am jucat putin cu Nasci 1000 si 2500.
Ce sa zic...,e superba si destul de ieftina.
(280-290lei)
Are baie de ulei,ruleaza FOARTE fin,nu are jocuri,e excelent finisata,e usoara.
Stradic FC 2500 e mai grea,e mai scumpa si se invarte mult mai greu decat Nasci chiar daca are un pret de peste 670lei.
Am avut in mana si Twin Power 2500 FC si pot sa spun ca Nasci ruleaza aproape la fel de fin.Credeti-ma ca nu exagerez,in urma cu o ora am fost la magazin si le-am avut in mana pe toate.Nasci chiar pare sa fie un best buy.
Am vrut sa-mi cumpar Exceler Plus pentru pescuitul light la clean dar cred ca imi cumpar Nasci 1000.E extraordinara.
Sau faceti altceva,incercati sa combinati un Maver Stralis Spigot de 2,70m 15-40gr(cred)si puneti pe lanseta un Stradic 2500FC si apoi Nasci 2500.Pai Stradic e caramida pe langa Nasci,vorbesc serios!
Am cautat un ansamblu mai ieftin pentru Avat si Stralis Spigot+Nasci 2500 e o combinatie extrem de usoara,se echilibreaza perfect.
Pot sa spun ca sunt placut impresionat de mulineta asta.Eu am pe lista de cumparaturi variantele 1000(clean) si 2500(stiuca,salau).
Ce sa zic...,e superba si destul de ieftina.

Are baie de ulei,ruleaza FOARTE fin,nu are jocuri,e excelent finisata,e usoara.
Stradic FC 2500 e mai grea,e mai scumpa si se invarte mult mai greu decat Nasci chiar daca are un pret de peste 670lei.
Am avut in mana si Twin Power 2500 FC si pot sa spun ca Nasci ruleaza aproape la fel de fin.Credeti-ma ca nu exagerez,in urma cu o ora am fost la magazin si le-am avut in mana pe toate.Nasci chiar pare sa fie un best buy.
Am vrut sa-mi cumpar Exceler Plus pentru pescuitul light la clean dar cred ca imi cumpar Nasci 1000.E extraordinara.
Sau faceti altceva,incercati sa combinati un Maver Stralis Spigot de 2,70m 15-40gr(cred)si puneti pe lanseta un Stradic 2500FC si apoi Nasci 2500.Pai Stradic e caramida pe langa Nasci,vorbesc serios!
Am cautat un ansamblu mai ieftin pentru Avat si Stralis Spigot+Nasci 2500 e o combinatie extrem de usoara,se echilibreaza perfect.
Pot sa spun ca sunt placut impresionat de mulineta asta.Eu am pe lista de cumparaturi variantele 1000(clean) si 2500(stiuca,salau).

Nu stiu de ce te oftici atata timp cat nici tu n-ai precizat concret ca vorbesti de Nasci .... In finefishi scrie:Eu vorbeam de Nasci(vezi numele topicului).Tu vorbeste despre ce vrei,totusi specifica la ce te referi daca vrei si raspunsuri.Sau poate nu vrei raspunsuri,te bagi in toate topicurile cu supozitii.

-
- utilizator constant