mulineta sakura

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adrignat
veteran
veteran

mulineta sakura

Mesaj de adrignat » 21 Ian 2008, 20:54

stie cineva ceva de modelu asta?ca imi place cum arata,si ce se zice sub ea.....desi sunt cam putine informatii........
http://www.mimteam.ro/index.php?page=9& ... t=pro_name]
si ma gandesc ca sert-ul are mulinete cel putin de bun simt daca nu chiar meseriase....asa ca asta ar trebui sa fie buna....teoretic

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 21 Ian 2008, 22:17

Si eu si colegii mei asteptam cu nerabdare Borax-ul!!!Din ce informatii avem am inteles ca o sa fie ceva asemanator cu Stradic-ul si Capricorn-ul,c-am din aceeasi clasa!!!Prin februarie v-a fii prezenta in magazin!!!

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 21 Ian 2008, 22:29

aha......pai am vazut ca si in restu europei e destul de rar intalnita!si ca e trecuta la noutati..........dar ca aspect e super......specificatiile tehnice sunt de natura sa multumeasca cea mai mare parte din masa pescarilor.......sakura e o firma super,asa ca daca mulineta asta e demna de firma care o produce,cu siguranta o sa imi iau una

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 22 Ian 2008, 03:20

corp rotor de grafit composit,mie nu-mi suna bine asta cand aud grafit ma si gandesc la jocuri ale angrenajului aspectul intradevar este hi-tech dar sa nu ne lasam furati de aparente mulineta trebuie sa fie fiabila in primul rand si apoi frumoasa,eu zic ca nu o sa fie nici pe departe ca predecesoarea sa sert helix
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 22 Ian 2008, 18:51

pai da.......numa ca la pretu asta nu-mi prea iau altceva.......un technium,un exceller,sau eventual un applause.....si in afara de applause restu din cate stiu au corpul din metal+grafit sau carbon......sper sa nu ma insel......iar de la ryobi daca imi iau ceva,imi iau macar zauber :lol: numa ca asta e putin peste ce pot momentan.....da cine stie ,ca doar nu ma grabesc.........in plus.......de boraxu asta se scrie ca are numa corpu rotor din carbon,de corpu propriu-zis......nimic!
iar despre helix.....ce sa zic.......nici macar nu se mai prea gaseste din cate vad :wink:

cristian.ene
veteran
veteran

Sakura = Ryobi

Mesaj de cristian.ene » 22 Ian 2008, 19:01

Pentru cine se uita cu tentie la poza vede ca e un Ryobi. IN textul de prezentare modul in care pune firul trimite tot la Ryobi. Atentie la forma fluturelui de strangre al surubului si la gaura de la piciorul mulinetei.

Au o mulineta metalica Abu 800 care e performanta. Sakura e o Ecusima carosata un pic diferit si paote are ceav componenete ami bune, dar nic macar corp metalic :D

Si ce sare si mai tare in ochi(m-am mai uitat o data) forma unica a galetului -V care nu o are decat Ryobi si care e unica. :D

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 22 Ian 2008, 21:21

pai ca si design arata foarte asemanator cu un ryobi........da macar sa fie un applause,nu ecusima! :lol: si oricum de la sert si zebrax-u si helix-u arata aproape identic cu ryobi!asa ca nu ma mira......oricum.....astept sa pun mana pe ea intai!

Scrie răspuns