Mulineta Ryobi-Zauber-CF-25 versus Ryobi Zauber 3000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Mulineta Ryobi-Zauber-CF-25 versus Ryobi Zauber 3000
Salut ,
Am vazut pe site-uri nemtesti o varianta ( probabil noua ) a modelului Zauber CF care are o parte a surubului de reglaj al franei de culoare neagra prezavut cu orificii ( pentru reducera greutatii si un plus de design) . Nu am gasit modelul in oferta magazinelor din Romania ( nici pe site-ul Energo ) .
Puteti sa-l aduceti ? La ce pret ?
Multumesc ![/quote]
Din pacate singurele mulinete Ryobi pe care le importam sunt cele distribuite de firma Tubertini.
Pentru mulineta din link insa, daca este disponibila pe piata din Germania, ai putea sa iei legatura cu Zoran Wiener, coleg de-al nostru de pe forum. Chiar daca nu il cunosc personal sunt convins ca te-ar ajuta, asa cum a ajutat foarte multi pescari sa-si cumpere scule din Germania. Poti apela cu incredere, este un om cu un mare caracter.
Am vazut pe site-uri nemtesti o varianta ( probabil noua ) a modelului Zauber CF care are o parte a surubului de reglaj al franei de culoare neagra prezavut cu orificii ( pentru reducera greutatii si un plus de design) . Nu am gasit modelul in oferta magazinelor din Romania ( nici pe site-ul Energo ) .
Puteti sa-l aduceti ? La ce pret ?
Multumesc ![/quote]
Din pacate singurele mulinete Ryobi pe care le importam sunt cele distribuite de firma Tubertini.
Pentru mulineta din link insa, daca este disponibila pe piata din Germania, ai putea sa iei legatura cu Zoran Wiener, coleg de-al nostru de pe forum. Chiar daca nu il cunosc personal sunt convins ca te-ar ajuta, asa cum a ajutat foarte multi pescari sa-si cumpere scule din Germania. Poti apela cu incredere, este un om cu un mare caracter.
Multumesc pentru raspuns , inca o precizare ( avand in vedere experienta voastra privind acest tip de mulineta ) : ce marime sa cumpar pentru pescuitul la stiuca , in special cu glidere mari ( slider 10 , maas marauder , fatso ) CF 3000 ? Va trebui sa echilibreze o lanseta de 2,4 H. Multumesc !
Salut,
Marimea 3000 ar trebui sa fie suficienta, atat pentru a echilibra lanseta, cat si pentru a face fata nalucilor cu care vrei sa pescuiesti...
Marimea 3000 ar trebui sa fie suficienta, atat pentru a echilibra lanseta, cat si pentru a face fata nalucilor cu care vrei sa pescuiesti...
Salut
Diferenta de knob intre cel negru si celalalt este ca acelea negre sunt numai pe acele mulinete mai mari de 4000
cel putin asta am observat eu dupa multe cautari
Am si eu o intrebare unui utilizator de ZAUBER de 2000 cm :minerul cu sistemul ala de stringere are ceva joc cind da de greu(cred ca sistemul e acelasi de pe zauber-ul vechi)
Multumesc.
P.S. vine cu tambur de rezerva?
Diferenta de knob intre cel negru si celalalt este ca acelea negre sunt numai pe acele mulinete mai mari de 4000
cel putin asta am observat eu dupa multe cautari
Am si eu o intrebare unui utilizator de ZAUBER de 2000 cm :minerul cu sistemul ala de stringere are ceva joc cind da de greu(cred ca sistemul e acelasi de pe zauber-ul vechi)
Multumesc.
P.S. vine cu tambur de rezerva?
wfteam.ro
- stefanflorin
- veteran
Daca astepti pana luni si nu uit, iti dau eu un raspuns. Nu sunt sigur insa nu cred ca are jocul ala cand invarti in forta (ca la unele Shimano si Daiwa). Nici cel vechi nu are joc, singurul joc care il are Zauberu vechi e din imbinarile de la manivela, mai ales dupa o anumita perioada de folosinta iar Zauber CF nu are sistemul de pliere cu buton.
Urasc atarnatorii!
Multumesc de raspuns Stefane ,ma refeream la sistemul ala pliabil care era pe Zauberul vechi si la cel care este si pe modelul CM ,ma gindeam sa fac o achizitie de CF si am vazt ca modelul CM este 90% identic(cel putin asa pare din descriere
) mai putin la pret unde e diferenta mare.
Oricum astepr raspunsul tau,multumesc.

Oricum astepr raspunsul tau,multumesc.
wfteam.ro
Diferente la pret pot aparea si din numarul tamburilor de rezerva.
adica modelul cm vine cu tambur de rezerva sau nu?
wfteam.ro
Modelul CM nu are tambur de rezerva, dar gasesti echivalenti.
Aha multumesc
asa se intelege ,oricum voiam sa sun azi la un deler sa intreb chestia asta
asa se intelege ,oricum voiam sa sun azi la un deler sa intreb chestia asta
wfteam.ro