adi, primele mele postari aici se refereau tocmai la faptul ca nu intelegeam ideea de a arunca bani pe scule (vezi topicul "Daiwa Tournament SS"), atunci nu stiam ce e aia jigging si de aia mi se parea anormal sa dai atatia bani pe niste bete si mulinete, motiv pt care am pescuit pana in toamna asta cu fibre pline de 25 si 65ron si mulinete de 50 si 120ron. Acest lucru nu m-a impiedicat absolut deloc in a prinde pestii care existau in locurile unde am fost, mai ales pt ca mi s-a zis ca fara bat usor de carbon, actiune fast/xfast si fir textil n-am nici o sansa sa prind salau, ei uite ca se poate si cu bete ieftine si mulinete la fel:Adi_ scrie:jonny, si cu cat estimezi ca va creste numarul capturilor dupa ce te usurezi de 400$?
batul de mai sus nu mi-a rupt antebratul la fel cum m-a rupt avid-ul de 9'6" cu aceeasi mulineta (sau poate eram io mai in forma atunci:D) asa ca asta e motivul pt care vreau sa schimb mulineta, si vreau sa fie diferenta drastica la greutate (nu la bani ca n-am fabrica) asa ca Luvias pt mine a fost cheia pana sa vad totusi ca nu e facuta din materialele cele mai bune pt banii respectivi asa ca merg pe urmatoarea cea mai usoara si totusi de calitate maxima; pt ca la orice mulineta care sa aiba caracteristicile respective pretul sare de $150 -200 am zis totusi sa am o garantie a calitatii si se pare ca doar un JDM ar oferi asta, in concluzie asta e, platesc pretul lor. Dupa cum ma stii sunt destul de zgarcit cand e vorba de investit in ceva ce nu-i vad sensul si e doar pt confortul personal...ei aici poate fac o exceptie de la regula

in final sa iti raspund la intrebare, nu, capturile nu vor creste din cauza sculelor, e vorba doar de un moft si de confortul personal, de placerea de a pescui cu ceva misto

psiho, 2500 simpla, n-am nevoie de modelul custom....btw, ce exista pe piata americana este sau nu made in japan? am gasit la $330!
http://www.baitnhook.net/index.asp?Page ... tegory=150