Mulineta pentru SpeedMaster 2,7 MH

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 16 Oct 2007, 23:29

Ma mananca palma rau de tot....nu ca stau in batu asta, da sti cum e...cand ai ceva ce nu ai mai avut vrei sa incerci degraba...si nu vreau sa iau mulineta de pe alt bat...Cred ca pot sa dau o tura la Sipos si fara bat, ca precis are el prin magazin vre-un speed master... :wink: Nu-i secret de unde am luat batul, ca si asa a fost super oferta si nu cred ca mai baga la magazinul ala: 300 ron de la sprosalmorapala :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Oct 2007, 23:31

shootgun scrie:Ma mananca palma rau de tot....nu ca stau in batu asta, da sti cum e...cand ai ceva ce nu ai mai avut vrei sa incerci degraba...si nu vreau sa iau mulineta de pe alt bat...Cred ca pot sa dau o tura la Sipos si fara bat, ca precis are el prin magazin vre-un speed master... :wink: Nu-i secret de unde am luat batul, ca si asa a fost super oferta si nu cred ca mai baga la magazinul ala: 300 ron de la sprosalmorapala :lol:
:lol: il stiu...numi place :P cel putin nu pentru ce mizerii am io in cap :oops:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 16 Oct 2007, 23:36

Tu stii ce mizerii ai in cap... :D La ce vreau eu, e numa bun...nu numa sa completez gama Master Concept...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Oct 2007, 23:39

shootgun scrie:Tu stii ce mizerii ai in cap... :D La ce vreau eu, e numa bun...nu numa sa completez gama Master Concept...
Jigging :P nici de lingurit numi place , asta fiindca are un vf prea moale ( daca e cel de 15-40 - am folosit unul cu jiguri de 21 gr ) desi unii prefera asta in detrimentu momentului inteparii, io caut ceva foarte rigid dar si senzitiv cu actiune minim pana la 40gr ... cam greu de gasit dar nu imposibil :twisted:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 16 Oct 2007, 23:44

E ala de 15 - 40 da mie nu-mi trebe la jigging...si numa bine ca are vf un pic mai moale ca si asa dau numa cu multifilament...mai compenseaza una cu alta. Vezi ca si-a luat sprosalmorapala un Kistler si am vazut ca jiguieste cu el...intreabal pe el cum merge, daca e ce-ti trebe tie

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Oct 2007, 00:09

shootgun scrie:E ala de 15 - 40 da mie nu-mi trebe la jigging...si numa bine ca are vf un pic mai moale ca si asa dau numa cu multifilament...mai compenseaza una cu alta. Vezi ca si-a luat sprosalmorapala un Kistler si am vazut ca jiguieste cu el...intreabal pe el cum merge, daca e ce-ti trebe tie
vrei sa mananc si io mancare rece cu Kistleru ala :lol: :oops: sal stapanesti sanatos...Beatsmasterul cum e :?: parca are Fishi :) , din pacate nici Sipcarp nu are o gama vasta de mulinete bune, dar ash merge pe Spro in locul tau :wink:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 17 Oct 2007, 00:17

Fishi are tot SpeedMaster, dar de 2,4 . BeastMaster-ul este ceva intre ForceMaster si SpeedMaster. ForceMasterul e cristal carbon, BeastMasterul e cristal carbon cu biofibra iar SpeedMasterul e biofibra. Toate trei modelele din gama asta Master concept au o plaja variata de lungimi si actiuni si e aproape imposibil sa nu gaseti ceva pe placul tau.

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 17 Oct 2007, 00:42

ziceai ceva de Daiwa Infinty Q ??? :lol: am si deaia daca chiar vrei sa vezi cum se echilibreaza batzu (ori cu technium ; ori cu infinty ) da-mi un MP sau lasa un nr de telefon ceva ca ne intalnim si iti arat ... vine si Marius... poate ne mai povestesti ceva experiente de la pescuitu ala plin de adrenalina care il practici :lol:

da daca tot deschidem subiectu cu intalnitu ... poate facem o iesire pe la o bere ceva (noi astia din bv) , daca am iesii , ati fi dispusi sa veniti ? ca am fi vreo 8 -10 asa ... :idea:

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 17 Oct 2007, 01:23

shotgun,

daca esti interesat de mulineta spro REDARC eu am vreo 2 buc de vanzare , tot asa la o superoferta :wink:

dar parerea mea este ssa mergi pe Tehnium si stii o treaba!

ps : si un twinpower daca stau bne sa ma gandesc ...aviz amatorilor (fishi) ce zici ??? te marit cu el? :lol: :lol: dar binenteles, TOT LA SUPEROFERTAA!!

astept sa ma bombardati cu mp :D :D:D

zbye

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 17 Oct 2007, 10:16

Buna ideea cu berea, da Papa ne baga pe toti sub masa...:lol:

Scrie răspuns