Mulineta Penn Battle

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
giura_mihai
utilizator constant
utilizator constant

Mulineta Penn Battle

Mesaj de giura_mihai » 18 Iul 2011, 09:25

Are cineva aceasta mulineta?..........am vorbit cu cineva care are marimea 6000 pentru somn si imi spunea ca nu este chiar asa de bine inchegata............eu as dori mulineta pentru a imi face un combo heavy...........probabil marimea 3000 sau 4000, nu m-am decis deocamdata, iar ca batz cred ca un Avid.

O alta mulineta pe care am luat-o in calcul este Ryobi Zauber la fel 3000-4000, insa nu stiu ce sa fac pentru ca parerile sunt impartite si aici :) .

Astept pareri despre mulineta si sugestii despre un combo heavy cu care sa pescuiesc la salau, somn, dar care sa mearga si sa joc voblere.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Iul 2011, 09:30

Cauta-ti o Daiwa Advantage (modelul vechi.. cu negru si galben auriu) .... Eu am marimea 3500 si, crede-ma, e indestructibila :wink: ... asta daca intreadevar vrei ceva HEAVY
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 18 Iul 2011, 16:31

la un moment dat imi cautam si eu o mulineta pentru a forma un combo de spinning greu la somn ... initial ma uitam atat la penn battle asta cat si sargus sau fierce tot de la penn si am terminat prin a imi lua un Advantage de 3500 (modelul ala cu gri si rosu nu negru cu auriu) la adresa careia nu am decat cuvinte de lauda ... pur si simplu e un tanc ...

nu stiu despre ryobi mai nimic ... am un prieten care are unul de 3000 care din cate zicea el e foarte OK si din cate l-am invartit as zice ca are dreptate dar mi se pare prea mic pentru somn ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns