discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
giura_mihai
- utilizator constant

Are cineva aceasta mulineta?..........am vorbit cu cineva care are marimea 6000 pentru somn si imi spunea ca nu este chiar asa de bine inchegata............eu as dori mulineta pentru a imi face un combo heavy...........probabil marimea 3000 sau 4000, nu m-am decis deocamdata, iar ca batz cred ca un Avid.
O alta mulineta pe care am luat-o in calcul este Ryobi Zauber la fel 3000-4000, insa nu stiu ce sa fac pentru ca parerile sunt impartite si aici

.
Astept pareri despre mulineta si sugestii despre un combo heavy cu care sa pescuiesc la salau, somn, dar care sa mearga si sa joc voblere.
-
Nemernic
- veteran

Cauta-ti o Daiwa Advantage (modelul vechi.. cu negru si galben auriu) .... Eu am marimea 3500 si, crede-ma, e indestructibila

... asta daca intreadevar vrei ceva HEAVY
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
anem
- veteran

la un moment dat imi cautam si eu o mulineta pentru a forma un combo de spinning greu la somn ... initial ma uitam atat la penn battle asta cat si sargus sau fierce tot de la penn si am terminat prin a imi lua un Advantage de 3500 (modelul ala cu gri si rosu nu negru cu auriu) la adresa careia nu am decat cuvinte de lauda ... pur si simplu e un tanc ...
nu stiu despre ryobi mai nimic ... am un prieten care are unul de 3000 care din cate zicea el e foarte OK si din cate l-am invartit as zice ca are dreptate dar mi se pare prea mic pentru somn ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...