mulineta maxim 200 gr
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
mulineta maxim 200 gr
ce mulineta usoara de 2500 , gama medie, pot sa-mi iau in afara de Rarenium CI4 si Stradic CI4 , dar care sa nu depaseasca 200 grame si nici bugetul ( aprox 700 ron )
mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua
Re: mulineta maxim 200 gr
Nici una sub 200 de grame nu o sa gasesti. Cam toate sunt in aceeasi gama, 200-250 grame.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!
- kingofbeasts
- veteran
Daca mai astepti vreo 4-5 ani poate ai o sansa la una second-hand dintre cele de top de acum asta pentru ca,din pacate, materilele si rezistente la solicitari dar si usoare costa scump .
se pare ca ai intrat in posesia unui bat perfect echilibrat de ai nevoie de o mulineta asa de usoara?
Iulian...cu o mulineta de 200gr nu cred ca se echilibreaza vreun bat...pt salau....!
Mai gindeste-te putin si mergi la magazin cu batul tau si vezi ce mulineta se potriveste...nu cumpara dupa gramaj!
Iulian...cu o mulineta de 200gr nu cred ca se echilibreaza vreun bat...pt salau....!
Mai gindeste-te putin si mergi la magazin cu batul tau si vezi ce mulineta se potriveste...nu cumpara dupa gramaj!
vcalin scrie:se pare ca ai intrat in posesia unui bat perfect echilibrat de ai nevoie de o mulineta asa de usoara?

perfect de acord!kingofbeasts scrie:Daca mai astepti vreo 4-5 ani poate ai o sansa la una second-hand dintre cele de top de acum asta pentru ca,din pacate, materilele si rezistente la solicitari dar si usoare costa scump .
probabil asa ar fi cel mai intelept

Alin..lanseta mea( teoretica) de salau se echilibreaza si cu una de 200g sau cu ceva sub acest gramaj...daca folosesc una ML si de o lungime de 6'6" cu inele micro care chiar este o lanseta de salau daca vorbim despre cautat acest peste in balti cu apa de pana la 2m si din barca sau chiar si de pe mal.... Lanseta ta pentru salau arata altfel si da,nu se va echilibra bine cu una de sub 200g.
Lanseta de salau,ca si expresie,poate sa ascunda multe blankuri de lungimi si puteri diferite..care pot sau nu pot fi echilibrate cu o mulineta de sub 200g( oricum nu cu mult sub 200...ca deja ar implica prea multe piese de plastic).
Sfatul sa fie incercata mulineta prima data pe lanseta e cel mai ok.
Pfluger din Mg poti sa cauti la suma asta .
Lanseta de salau,ca si expresie,poate sa ascunda multe blankuri de lungimi si puteri diferite..care pot sau nu pot fi echilibrate cu o mulineta de sub 200g( oricum nu cu mult sub 200...ca deja ar implica prea multe piese de plastic).
Sfatul sa fie incercata mulineta prima data pe lanseta e cel mai ok.
Pfluger din Mg poti sa cauti la suma asta .
Salut Gabi...nu te contrazic dar Iulian este prietenul meu si stiu cu ce bat pescuieste(pescuia poate intre timp sa "innoit" si nu stiu eu) desta iam zis ca nu prea se "pupa" ce vrea el cu ce are momentan.
Noi pescuim pe olt cu bete MH sau H....deci in niciun caz cu mulinete de "biban"....noua ne trebuie tractorase pt curent!....hahahaha!
Oricum gusturile nu se discuta....fiecare face ce vrea cu banii lui!
Noi pescuim pe olt cu bete MH sau H....deci in niciun caz cu mulinete de "biban"....noua ne trebuie tractorase pt curent!....hahahaha!
Oricum gusturile nu se discuta....fiecare face ce vrea cu banii lui!
Da Alin stiam asta....ziceam doar de expresia "lanseta de salau"...e prea simplist..acopera prea multe ca sa fie o expresie folosita in general. Am vazut si locatia initiatorului si mi-am dat seama la ce te referi.
Pflueger Patriarch-urile sunt singurele ce stiu ca sunt in bugetul si gramajul cautat. Nici cea ce corespunde marimii de 2500 ( aprox.) nu depaseste 200g.
Pflueger Patriarch-urile sunt singurele ce stiu ca sunt in bugetul si gramajul cautat. Nici cea ce corespunde marimii de 2500 ( aprox.) nu depaseste 200g.
Fire intinse de salai sa aveti si Sarbatori Fericite...cu sau fara mulinete de sub 200