Mulineta low profile cu sistemul dc

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Sami
veteran
veteran

Mulineta low profile cu sistemul dc

Mesaj de Sami » 29 Ian 2015, 18:31

Salutare,

Ma bate gandul in viitorul apropiat sa imi cumpar o mulineta Shimano cu sistemul Dc,dar de marime mai mica de 200,as vrea o marime in genul 100 pentru ca am deja una de 200 si obligatoriu low profile.Din acest motiv si cer ajutorul,stiu ca la round profile sunt variante,dar la low profile, eu nu stiu.
As vrea sa o pot folosi la jiguri pana in 21 grame+guma si daca se poate si cu voblere dar nu e neaparat obligatoriu,de la 7-8 grame in sus,sa faca pereche cu un Legend Elite(10-28 grame are actiunea) pentru jiguri,iar pentru voblere voi vedea,nu am inca lanseta.

Stiu ca mai sunt ceva mulinete gen Scorpion Dc,dar din ce am citit pe net se pare ca acel sitem nu e chiar un DC de care caut eu,cum e la Calais.

Ma puteti ajuta? :respekt:
Fir intins!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Mulineta low profile cu sistemul dc

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Ian 2015, 08:12

http://fishing.shimano.co.jp/search?pri ... tn=&page=1

Numai daca cauti p-acilea..metanium,excense etc..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Marian C
senior
senior

Mesaj de Marian C » 30 Ian 2015, 11:20

la ce prezentare are Metanium DC cred ca merita sa astepti pana in aprilie cand apare la vanzare. Daca este adevarat ce se scrie, pentru mine este cea mai universala mulineta de cast.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 30 Ian 2015, 11:57

Nu am niciun motiv sa ma grabesc,nu vreau sa gresesc ,vreau sa ma bucur de noua achizitie cum ma bucur de cealalalta care o am cu Dc,dar vreau sa prospectez piata pana atunci.
Ai idee va fi si serie de marime mai mica? Gen 100?
Ai vazut ceva material ,gen preview pe undeva?
Fir intins!

Marian C
senior
senior

Mesaj de Marian C » 30 Ian 2015, 14:00

Este anuntata o singura marime cu 3 rapoarte de recuperar, dar la 190g(magnesium frame+CI4 sideplates) cred ca este destul de comoda, sunt cateva vorbe pe forum la tackletour, oricum nu este incercata de nimeni. Caracteristicile sunt bestiale:
http://www.japantackle.com/Shimano/Shim ... DC2015.htm

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 30 Ian 2015, 14:41

Vad ca are ceva foarte interesant la setari...sa poti seta mulineta pe gramajele pe care folosesti...suna bine,doar ca pana nu aud ceva real de la pescari care o folosesc mi-ar fi greu sa ma avant,plus ca si pretul va fi pe masura la inceput :)
Si ce mai sunt eu curios va fi marimea ei...daca va fi prea mica nu stiu daca mi-ar placea.
Fir intins!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Ian 2015, 13:30

Mie imi e teama ca la micromodule, cel mai mic joc ar putea avea efect vizibil la angrenarea rotilor dintate..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns