Mulineta Daiwa Crossfire sfaturi

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cipcop
junior
junior

Mulineta Daiwa Crossfire sfaturi

Mesaj de cipcop » 31 Ian 2006, 22:26

Am o mare rugaminte:
Imi spuneti si mie (ma adresez celor cu mai mare experianta in materie de scule ca mine) ce parere aveti despre o mulineta Daiwa Crossfire cu frana fata (FD), cu 3 rulmenti?
Ma refer la modelul pe care-l are o firma din Bucuresti (Arr....).
Am impresia ca sunt facute in China, totusi..
Cel putin asa scrie pe alte modele din aceeasi gama, pe care le-am avut in mana (regal si samurai)....
Unde se pot gasi (in Romania sau de cumparat pe net) mulinete Daiwa care totusi sunt totusi Made in Japan?
Vreau o mulineta nu prea scumpa (ca de, tranzitie, bugetul mic) , dar fiabila, pentru un pescuit de finete la clean si bibanel...recomandati-mi va rog si alte modele daca aveti alte idei...
Multumesc mult! :P
Fir intins in vise in asteptatea primaverii! :D

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 01 Feb 2006, 13:23

parerea mea: slabuta mulineta. made in tara xxx........., nu-ti recomand. vorbeste cu dl. Jean Scurtu daca vrei o mulineta buna. asta ti-o spun la siguranta!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Feb 2006, 13:35

Made in Japan nu gasesti ieftin(poate second-hand).

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 01 Feb 2006, 14:17

ai dreptate fishi, dar o mulineta bine intretinuta este ca si noua, si se marita sa mai pui ceva banuti si sa-ti iei ceva care are si calitate, si poate sa te tina 4-5 ani. eu cel putin asa consider pt. ca am vazut numeroase cazuri.

Numai bine!

Scrie răspuns