mulineta cormoran black master 2000 fd
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
mulineta cormoran black master 2000 fd
buna ziua la toti.am vazut intr-un magazin aceasta mulineta.daca o are careva l-as ruga sa dea cateva detalii despre ea.cum se comporta,cat e de fiabila etc.
Re: mulineta cormoran black master 2000 fd
sal!o am eu de un de zile ... si acum merge ok si am tras de ea la avat,stiuca... la pretul ala in locul tau mi-as lua shimano sienna .. crede-ma nu se compara cele doua mulinete ... si eu am trecut la shimano technium si diferenta e de la cer la pamant :)la cormoran de la firul textil mi s-a taiat un pic rotita aia pe unde merge firul cand recuperezi plus nu imi place cum se aseaza firul pe mulineta ... mai bine iati shimano si o sa fi multumit 

-
- junior
salutare.iti mutumesc pentru raspuns.m-am gandit si eu la o shimano,chiar am vazut o catana 2500fb si tare mi-a placut.ce parere ai de ea?
- vampyru_a1
- veteran
eu am avut mulineta asta si i-am dat-o unui prieten care mai are una de 2500nicu tolan scrie:buna ziua la toti.am vazut intr-un magazin aceasta mulineta.daca o are careva l-as ruga sa dea cateva detalii despre ea.cum se comporta,cat e de fiabila etc.
e bunicica , dar la bani astia sau putin mai mult iti poti lua alta cu mult mai buna
nu stiu ce sa iti zic despre catana nu am avuto ... in schim despre sienna pot sa iti spun ca merge foarte bine si e si la pret bun !nicu tolan scrie:salutare.iti mutumesc pentru raspuns.m-am gandit si eu la o shimano,chiar am vazut o catana 2500fb si tare mi-a placut.ce parere ai de ea?
Singurul inconvenient la sienna e ca nu ai tambur de rezerva dar la banii care e se merita.Merge bine si e destul de rezistenta
Daca vrei shimano cumpara de la exage in sus, parerea mea.Am nexave si dupa un sezon galetul era praf ,la exage galetul e titanizat si e pe rulment.