mulineta baitcasting pt he lta 7.6 hevy cast?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
seve
senior
senior

mulineta baitcasting pt he lta 7.6 hevy cast?

Mesaj de seve » 24 Noi 2007, 19:34

ce mulineta de baitcasting ar merge cu un He LTA7.6H? am una singura de cast(tova de la energofish) dar as dori una low-profile de la daiwa, shimano sau abu. voi ce modele credeti ca ar merge mai bine cu batul sus mentionat? va multumesc anticipat!

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 24 Noi 2007, 19:57

Cred ca pe un asemenea bat merita sa pui macar un Abu Revo STX sau Shimano Curado daca vrei low profile dar pentru cat e de tare batul ala as mere la un round profile gen Calcutta TE sau chiar Calcutta DC.

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 24 Noi 2007, 21:30

potzi pune si low si round profile pe He LTA7.6H....totul tine de confortul tau....astfel incat sa te impaci cat mai bine cu ansamblul.
eu as zice sa pui un low profile gen Daiwa Zillion,TD Fuego sau Shimano Curado D....optiuni ai destule :) depinde si de catzi bani vrei sa dai pe mulineta.

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 24 Noi 2007, 22:41

mersi mult baieti...eu ma gandeam la un daiwa procaster(mentionez ca desi stiu sa arunc destul de bine sunt inca novice in acest stil de pescuit) si deocamdata vreau sa ma situez in 150 $ dar la vara plec din nou in state si acolo ma pot orienta spre ceva mai bun...bat dintr-o bucata am vrut sa iau de anul trecut si ma gandeam la un powell sau un falcon cara....dar soarta a facut sa iau kistler .

Scrie răspuns