Mulineta baitcasting Daiwa megaforce vs Cabelas Prodigy
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mulineta baitcasting Daiwa megaforce vs Cabelas Prodigy
Vreau sa incerc baitcastingul fara a cheltui prea mult initial(am 3 lansete echipate de spinn) si dupa indelungi cercetari
m-am oprit la cele 2 modele,asemanatoare la pret.Despre prodigy am gasit ceva pe forum dar despre megaforce nimic.Care ar fi mai buna pt un incepator?

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
citeste si rewieu-rile, totusi are 5 stele din 5 voturi , e bine, nu so plans nimeni de ea
citeste si rewieu-rile, totusi are 5 stele din 5 voturi , e bine, nu so plans nimeni de ea

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Eu as merge pe prodigy, are la baza daiwa advantage, o mulineta care a avut multe review-uri foarte bune.
In plus, daca nu ai nevoie de Twitchin' Bar, prodigy e mai universala si are un raport de recuperare mai mic, Megaforce cred ca e o mulineta dedicata pescuitului la jig. Un alt avantaj la prodigy este ca carcasa este dintr-o piesa de aluminiu, ceea ce o face mai solida si mai inchegata decat megaforce care e din grafit, si prodigy e si mai usoara.
Dintre cele 2 eu cred ca prodigy este mai durabila si per total un raport foarte bun pret/performanta, mai ales la 65$ cat e acuma.
In plus, daca nu ai nevoie de Twitchin' Bar, prodigy e mai universala si are un raport de recuperare mai mic, Megaforce cred ca e o mulineta dedicata pescuitului la jig. Un alt avantaj la prodigy este ca carcasa este dintr-o piesa de aluminiu, ceea ce o face mai solida si mai inchegata decat megaforce care e din grafit, si prodigy e si mai usoara.
Dintre cele 2 eu cred ca prodigy este mai durabila si per total un raport foarte bun pret/performanta, mai ales la 65$ cat e acuma.
Ati cumparat Megaforce-ul? Pt ca si pe mine ma intereseaza, dupa ce...nu pot sa rezolv problema Banax-ului meu:( (Banax Tova 600L). LA aceasta mulineta nu stiu ce sa mai incerc, la frig maneta merge inapoi, dar numai in temperaturi scazute. Nu pot sa ies toamna tarzie dimineata pt ca nu pot sa lansez, la lansare fuge bratul (se invarte), caraie, iar la recuperare se invarte si inapoi, deci antireversul nu mrege. Am facut si un test; in casa totul merge super ok, iar cand am pus afara vreo 5-10 min, a incepuit sa faca figuri. Am uns-o ,am facut de toate dar nu vrea sa-si revina...Daca nu gasesc solutie, s-ar putea sa cumpar si eu Daiwa Megaforce.
Cineva cu un sfat la Banax, sau o parere despre Daiwa?
Cineva cu un sfat la Banax, sau o parere despre Daiwa?
Dar de ce trebuie facut sacrificiul asta cu adusul din State,cand aceasta mulineta se poate gasi si la noi,c-am in toate magazinele Arrow!!!Am pipait
si Viento si Megaforce numai ca Viento pare mai silentioasa decat Megaforce,aceasta din urma are o recuperare mare 7,1,amandoua sunt Singapore,mai bine Daiwa le-ar face la Caracal toate mulinetele,zic eu ca avem mana de lucru mult mai buna decat China,Singapore etc
Pt incepatori mai este exista Sakura Incio sau pt cei mai avansati Sakura Furtivo care se pot gasi tot in tara!!!

Pt incepatori mai este exista Sakura Incio sau pt cei mai avansati Sakura Furtivo care se pot gasi tot in tara!!!