Mulineta Baitcast - manivela pe stanga sau dreapta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Daniel_
utilizator constant
utilizator constant

Mulineta Baitcast - manivela pe stanga sau dreapta

Mesaj de Daniel_ » 17 Mai 2011, 09:39

Deschid acest topic pt. ca vreau sa-mi cumpar o mulineta noua si mai tot ce gasesc si imi face cu ochiul se produce doar cu manivela pe partea dreapta.

Okuma Serrano, Pflueger Patriarch (versiunea cu wide spool), Curado 200 E5 (ala cu recuperare 5:1)

Pana acum am pescuit cu mulineta baitcast cu maner pe partea stanga.

De ce se gaseste orice cu manivela pe partea dreapta si doar un numar restrans de modele cu manivela pe stanga?

Se merita sa-mi iau o mulineta cu manivela pe dreapta si sa invat sa schimb mana sau mai bine ma limitez la modelele de mulinete cu manivela pe stanga?

Nemernic
veteran
veteran

Re: Mulineta Baitcast - manivela pe stanga sau dreapta

Mesaj de Nemernic » 17 Mai 2011, 09:50

Daniel_ scrie:....
De ce se gaseste orice cu manivela pe partea dreapta si doar un numar restrans de modele cu manivela pe stanga?

....
Pentru ca americanosii.....dreptacii :lol1: .... se folosesc de mana stanga, tinand lanseta... iar mulinetele de baitcasting se folosesc mai mult la ei.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 17 Mai 2011, 12:01

Daniel, e ca si la spinning.
Eu unul nu m-as putea obisnui niciodata sa mulinez cudreapta...sau de fapt sa lansez cu stanga..
Cred ca mai sanatos e sa te limitezi la mulinete LH :wink:
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

Scrie răspuns