Mulineta Attack sa 30 si textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mulineta Attack sa 30 si textil
1.Am cumparat o mulineta din aceasta. Am luat-o pentru Dunare, salau, jig 30gr. Am luat leapsa? Sa-mi iau mulineta de rezerva in DD (stau 1 saptamana)?
2. Avantaje sau dezavantaje pentru textilul tresa. Care sunt acestea?
2. Avantaje sau dezavantaje pentru textilul tresa. Care sunt acestea?
Bucuresti
- stefanflorin
- veteran
- stefanflorin
- veteran
-
- veteran
Intodeauna cand mergi la peste mai ales cu ceva noname e bine sa mai ai chiar si un noname de rezerva. Eu am trait intamplarea asta mai cu ceva ani in urma cand am mers in delta la crap si un amic a venit cu mulinete marimea 60 (cca 500g buc) super solide la prima vedere luate din Bazar si vreau sa-ti spun ca la primul crap de 5kg intepat dintii angrenajului principal sau polizat efectiv (defect de fabrica am zis) la adoua dupa 4 zile de pescuit la fel s-au polizat.
Am mai auzit de firma asta Atack ( nu stiu daca am scris bine) dar am fost retinut si la scaunele comercializate de ei nu sa mai intru la scule efectiv ce pot sa-ti spun decat sa ai noroc sa te tina cat mai mult. Nu vreau sa te sperii poate acum fac ceva mai de calitate dar cu siguranta nu o calitate radicala. Si China face automobile bune si ieftine te duc din punctul A in B dar de ce nu prea le cumpara nimeni?
Eu daca vreu TV atunci imi iau Panasonic, Philips sau Sony nu sar la Beko sau Watson fiecare doarme cum isi asterne.
Am mai auzit de firma asta Atack ( nu stiu daca am scris bine) dar am fost retinut si la scaunele comercializate de ei nu sa mai intru la scule efectiv ce pot sa-ti spun decat sa ai noroc sa te tina cat mai mult. Nu vreau sa te sperii poate acum fac ceva mai de calitate dar cu siguranta nu o calitate radicala. Si China face automobile bune si ieftine te duc din punctul A in B dar de ce nu prea le cumpara nimeni?

Eu daca vreu TV atunci imi iau Panasonic, Philips sau Sony nu sar la Beko sau Watson fiecare doarme cum isi asterne.

- stefanflorin
- veteran
Eu i-am zis din vazute si pipaite. Sunt de acord ca standardul de calitate e low, si ca poti avea una "gresita" mai de calitate ca alta, insa de banii aia, mulineta e mai mult decat ok. Ca sa o distrugi in 2 sapt trebuie sa dai cu ea la japca sau sa nu ai habar sa o folosesti corect.
Urasc atarnatorii!