In primul rand va salut pe toti.
As vrea sa se dezvolte acest subiect daca se poate: ce fel de mufare a lanstelor preferati, daca exista preferinte in alegerea unei lansete (sau e un criteriu care nu e atat de important).
Astept parerile voastre.
Toate cele bune si Fire intinse la Maxim la toata lumea.
Mufarea lansetelor.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Mufarea lansetelor.
Andrei , sunt 3 tipuri de mufare.
Dintre cele trei este de preferat lanseta cu mufare inversa si iti spun si de ce. Celelalte imbinari presupune o piesa de legatura si anume spigotul. Acesta nu se indoaie cum se indoaie portiunile de blank pe care aceste le uneste si exista riscul ruperii tronsoanelor.
La mufarea inversa , acest punct rigid lipseste , tronsoanele indoindu-se liniar si se elimina riscul ruperii acestora.
Deci mufarea inversa. sau poate sunt altii de alta parere...
Dintre cele trei este de preferat lanseta cu mufare inversa si iti spun si de ce. Celelalte imbinari presupune o piesa de legatura si anume spigotul. Acesta nu se indoaie cum se indoaie portiunile de blank pe care aceste le uneste si exista riscul ruperii tronsoanelor.
La mufarea inversa , acest punct rigid lipseste , tronsoanele indoindu-se liniar si se elimina riscul ruperii acestora.
Deci mufarea inversa. sau poate sunt altii de alta parere...
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
Sunt 3 care de fapt sunt 4
) - cel putin....
Mufarea inversa cea mai folosita.... mai e spigot, mufarea clasica si cea cu ferule.... ultimele 2 nu se mai folosesc... sau eventual foarte rar....

Mufarea inversa cea mai folosita.... mai e spigot, mufarea clasica si cea cu ferule.... ultimele 2 nu se mai folosesc... sau eventual foarte rar....

Sistemul cu ferrule stiu ca era o inovatie la betele de fly. Posibil sa fie si la cele de spinn , nu te contrazic pentru ca nu stiu.
Mufarea clasica nu stiu daca o mai foloseste cineva. Daca e sa luam in calcul absolut toate modalitatile de mufare , ai dreptate , sunt mai mult de patru.
Omul cred ca se referea la o lanseta de spinning.
Mufarea clasica nu stiu daca o mai foloseste cineva. Daca e sa luam in calcul absolut toate modalitatile de mufare , ai dreptate , sunt mai mult de patru.
Omul cred ca se referea la o lanseta de spinning.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !