Salutare ,
Am nevoie de sfatul celor care au cumparat motoare Yamaha 4 CP de pe acest forum la 650 E ,de la domnul din Bucuresti.
MOtorul este original ,l-ati incercat ,merita banutii ?
Imi caut de o luna un motor 4CP cu cizma scurta si nu stiu daca asta ar fi cea mai buna alegere .NU sunt niciun mare cunoscator .
Multumesc ,
Motor Yamaha 4 CP
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Motoarele sunt noi, productie 2008, cizma lunga. Era cineva care zicea ca a cumparat si este foarte bun.
Si eu eram tentat dar sunt oarecum sceptic, pentru ca nu negociaza deloc la pret, sustinand ca le da pe firma + factura dar nu da garantie absolut deloc (in conditiile in care motoare sunt noi).
La fel si la barci, nu da garantie.
Intrebarea lui a fost, cine da garantie la barci gonflabile?
Ii raspund ca toate magazinele dau garantie la barcile gonflabile de la 6 luni in sus.
Ce poate sa pateasca ca daca se inteapa sau nu stiu ce? e vina ta!
Ii zic ca poate se desface o lipitura, caz in care ce se intampla? Ei uite, iti dau garantie verbala 6 luni la barca.
Discutia a continuat si cu motorul si a zis ca nu da garantie.
Cam asta e situatia. De aici mai departe fiecare se orienteaza in functie de cat e duspus sa riste.
Si eu eram tentat dar sunt oarecum sceptic, pentru ca nu negociaza deloc la pret, sustinand ca le da pe firma + factura dar nu da garantie absolut deloc (in conditiile in care motoare sunt noi).
Ii raspund ca toate magazinele dau garantie la barcile gonflabile de la 6 luni in sus.
Ii zic ca poate se desface o lipitura, caz in care ce se intampla? Ei uite, iti dau garantie verbala 6 luni la barca.
Cam asta e situatia. De aici mai departe fiecare se orienteaza in functie de cat e duspus sa riste.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Nu am stiut ca e nou...daca e nou cred ca merita!ibanez scrie:cred ca stii mai multe decat ce este scris pe forum
sa inteleg ca nu este nou ?
merci

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
T.Adrian scrie:Motoarele sunt noi, productie 2008, cizma lunga. Era cineva care zicea ca a cumparat si este foarte bun.
Iti inteleg retinerea .
Si eu am aceeasi problema .Plus ca nu stiu multe despre motoare si nu stiu ce trebuie facut dupa ce il iau .Ma refer la pus ulei ,etc .
Daca il luam de la reprezentanta banuiesc ca se ocupau ei de tot plus GARANTIA de cativa ani buni .