motor termic 4-5 cp
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
motor termic 4-5 cp
Ma intereseaza un motor termic nou de 4-5 cp pentru o pneumatica de 3m (buget max 700 Euro).
Oferta este foarte variata dar, dat fiind faptul ca nu ma pricep, poate ma ajutati cu cateva sfaturi. Am inteles ca pe primul loc ar fi motoarele japoneze, dar stau mai prost la capitolul service in Romania.
Astept parerile voastre si va multumesc anticipat!
Oferta este foarte variata dar, dat fiind faptul ca nu ma pricep, poate ma ajutati cu cateva sfaturi. Am inteles ca pe primul loc ar fi motoarele japoneze, dar stau mai prost la capitolul service in Romania.
Astept parerile voastre si va multumesc anticipat!
spinning-addicted!
- Bogdan_Alex
- veteran
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=15818, daca te interseaza...
-
- veteran
Asa este http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/ ... /cat/null/melculbeat scrie:la banii aia, orice ai face, nu gasesti unul nou, nici macar parsun.
Bucuresti
-
- utilizator nou
depends...
Noi pe barcuta noastra avem doua motoare in 4 timpuri si cand neam decis sa cumparam motoarele am citit tot ce se poate despre "outboards" si neam decis sa mergem cu Honda.Am luat un Honda BF2 si unu Honda BF25.Mercury sant asa si asa...si Suzuki,Nissan,Mercury (pima la 40 cp) sant facute de o companie Tohatsu in Japonia.Yamaha e buna cam comparator cu Honda ,si ei ca si Honda asi fac motoarele lor .Daca vrei ceva 'budget' cauta Tohatsu .
Dan
Dan

- modigliani
- veteran
Aici intervin fel de fel de opinii . Unii agreaza motoarele japoneze altii pe cele americane iar altii pe celelalte .
Personal ( am mai scris despre asta in alte topicuri ) am un Mercury de 6 HP pe care l-am achizitionat SH . Poate ca-i vorba de noroc , poate ca-i vorba de o buna exploatare - atat de catre mine cat si de catre fostul proprietar - cert este ca-i un motor de exceptie .
Vorbesc despre 6 HP , cu toate ca topicul face referire la motoare de 4 si 5 HP , datorita faptului ca sunt identice .
Este un motor fiabil , economic , puternic si usor de intretinut . Insa interventiile la service-ul Mercury ..... sunt cam piperate . Compenseaza insa cu piesele de schimb de pe piata SH .
Poate singurul dezavantaj in fata celor japoneze este faptul ca-i ceva mai zgomotos ( o Honda , un Suzuki , o Yamaha - de ex. ) sunt in mod evident mai silentioase .
Personal ( am mai scris despre asta in alte topicuri ) am un Mercury de 6 HP pe care l-am achizitionat SH . Poate ca-i vorba de noroc , poate ca-i vorba de o buna exploatare - atat de catre mine cat si de catre fostul proprietar - cert este ca-i un motor de exceptie .
Vorbesc despre 6 HP , cu toate ca topicul face referire la motoare de 4 si 5 HP , datorita faptului ca sunt identice .
Este un motor fiabil , economic , puternic si usor de intretinut . Insa interventiile la service-ul Mercury ..... sunt cam piperate . Compenseaza insa cu piesele de schimb de pe piata SH .
Poate singurul dezavantaj in fata celor japoneze este faptul ca-i ceva mai zgomotos ( o Honda , un Suzuki , o Yamaha - de ex. ) sunt in mod evident mai silentioase .