Motor Hangkai 4 sau 5 hp, 2t

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cyd76
utilizator nou
utilizator nou

Motor Hangkai 4 sau 5 hp, 2t

Mesaj de cyd76 » 27 Oct 2016, 15:13

Salut.Revin cu o noua intrebare:stie cineva ceva de motoarele Hangkai 4 hp, 2 t sau 5 hp, 2t ?Ma intereseaza viteza maxima, fiabilitate, consum.Mentionez ca am o barca Navigator 250AD cu chila gonflabila.Multumesc anticipat.

goodmans
veteran
veteran

Re: Motor Hangkai 4 sau 5 hp, 2t

Mesaj de goodmans » 27 Oct 2016, 21:21

Man,in situatia ta am fost si eu.Putini bani de investit in acest hobby.
Prima data m-am uitat la motorul ala craft-tec.M-am documentat mult,am vazut zeci de filme si review-uri pe net si am inteles ca este o porcarie.A urmat cercetarea despre hangkai.O chinezarie obosita pentru care se cere prea mult.

Nu m-am grabit,am pus deoparte si mi-am luat un yamaha 5cp in 4timpi second hand.Un motor bun care merge foarte bine.
E bine sa iti cumperi ceva pe care sa te poti baza si care sa dureze in timp.Hangkai nu este o firma despre care sa spu i asa ceva.
Nu risipi banii.

MBRO
junior
junior

Mesaj de MBRO » 04 Noi 2016, 15:31

Complet de acord cu colegul de mai sus!

Am vazut cateva motoare Hangkai in 2 timpi. in ciuda a ce promoveaza unii vanzatori aceste motoare NU SUNT copii dupa Yamaha si au o calitate a pieselor foarte proasta. Mai bine orienteaza-te catre Johnson Evinrude in 2t dar second hand, motoarele astea sunt aproape nemuritoare daca sunt intretinute corect
Distribuitor national de elice si piese pentru motoarele de barca

marius35
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marius35 » 11 Dec 2016, 08:33

Sustin parerile colegilor de mai sus NU merita investitia in aceste motoare , mai bine unul SH

Scrie răspuns